09 / 05 / 2024

toki bir milyonuncu konut teslimi

toki bir milyonuncu konut teslimi

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

'Ev sahibi olacaktık dert sahibi olduk' diyen TOKİ Tuzla mağdurlarından bir eylem daha!  

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları eylemle seslerini duyuran TOKİ mağdurları yeni bir protesto gösterisi için daha düğmeye bastı. Mağdurlar Kartal'da bir araya gelerek, haklarını arayacak.

TOKİ'den Ankara ve bir şehre daha 1.280 konutluk iki yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirlileri düşük taksitler ile konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ve bir şehirde daha 1.280 yeni konut inşa edecek.

TOKİ bir il için daha tarih açıkladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl projesi için yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin yeni projesinde 108 konut yer alacak.

TOKİ Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor! Dev projenin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aksaray projesiyle tek bir ilçeye 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofis geliyor. Dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'nin bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi! Ucuz konut bekleyenler sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının bir yeni projesi için daha beklenen gün geldi... Ucuz konut bekleyenler TOKİ'nin bu projesini sakın kaçırmayın...

TOKİ bir yeni projesi için daha düğmeye bastı! Tam 280 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük projesi 13 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak. İşte Karabük TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den bir ile daha yeni konut müjdesi geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından bir ile daha yeni konut müjdesi geldi. İşte merakla beklenen o proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor!

TOKİ Kastamonu projesi için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye yeni konutlar geliyor... İşte Kastamonu TOKİ projesi detayları...

TOKİ İzmir 2023 projesinde beklenen tarih resmen geldi! Tek bir ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ İzmir 2023 projesinde beklenen tarih resmen geldi... Tek bir ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor... İşte detaylar...

TOKİ bir yılda 569 bin konut inşa edecek! 2028’e kadar bu sayı 2 milyonu aşacak! 

TOKİ, yakın gelecekteki üç önemli proje için çalışmalarını sürdürüyor. 2001'den bu yana 1.2 milyon kişiyi konut sahibi yapan TOKİ, bir yılda 569 bin konut inşa edecek. 

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor!

TOKİ Afyon 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor... Tek bir ilçeye tam 216 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Afyon 2023 projesi detayları...

TOKİ Kırklareli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 111 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor. Tek bir ilçeye tam 111 konutluk yeni proje geliyor.

toki bir milyonuncu konut teslimi Haberi

toki bir milyonuncu konut teslimi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı önceki gün 1 milyonuncu konutun teslimini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törende teslim etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kocaeli Dilovası'nda inşa edilen sitede evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. Canlı yayında anahtar teslim ve kurdele kesimi gerçekleşti.

Törende evini teslim alan Muttalip Yılmaz, dairlerinin çok güzel olduğunu belirtti.

Başka hak sahibi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ederek, korkusuz ve doğayla iç içe yaşam şansını elde ettiklerini söyledi.

Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Burhan Sarı ise "Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, bir kira öder gibi ev sahibi yaptı bizi. Çok kolay oldu. Aynı zamanda hem köy hem de şehir ortamları bize sağladığı için çocuklarımızla çok huzurluyuz. Çok güvenilir bir ortam." şeklinde konuştu.