01 / 05 / 2024

toki bitlis merkez ihale tarihi

toki bitlis merkez ihale tarihi

TOKİ Bitlis İli Merkez İlçesi 787 ada 1 parsel 349 konut (+3KD), 1 adet camii ve 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 20 Haziran 2016'da yapılacak.

Bitlis Merkez TOKİ 4. Etap'ta fahiş aidat tepkisi: Sakinler sorunlarının çözülmesini istiyor!

Bitlis merkez TOKİ 4. Etapta bulunan 924 konutun sahipleri ve kiracıları, fahiş aidat bedellerine dikkat çekti ve çözüm talebinde bulundu. İşte sakinlerden konu ile ilgili yapılan o açıklama...

Bitlis Merkez Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Bitlis Merkez'e millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez'de millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Bitlis Merkez Beşminare alt gelir kura çekilişi 22 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez Beşminare projesinin kura çekilişini 22 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bitlis Merkez için riskli alan kararı!

Bitlis ili, Merkez ilçesi, Atatürk, Devrim, Gazibey, Hersan ve Müştakbaba Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

TOKİ Bitlis 190 konut ihalesi bugün!

Bitlis Merkez Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bitlis Beşminare projesi 20 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bitlis İli, Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bitlis 190 konut ihalesi 20 Nisan'da!

Bitlis İli, Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 20 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bitlis Beşminare 317 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis İli Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 1. Etap 317 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bitlis TOKİ'deki 383 iş yeri başvuru dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi'nde yer alan iş yerleri için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Bitlis TOKİ projesindeki iş yerleri için teslimler sona eriyor!

TOKİ Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi’nde yer alan işyeri sahipleri için son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

Bitlis TOKİ projesindeki 383 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi Projesi'ndeki iş yerleri bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Bitlis'te 383 adet iş yerini satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bitlis Merkez Atatürk Mahallesi'nde yer alan 383 iş yerini kurasız şekilde 27 Ağustos'ta satışa çıkarıyor..

toki bitlis merkez ihale tarihi Haberi

toki bitlis merkez ihale tarihi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Bitlis İli Merkez İlçesi 787 ada 1 parsel 349 konut (3 adet kapıcı dairesi), 1 adet camii ve 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 20 Haziran 2016 tarihinde saat 14:30'da...