07 / 05 / 2024

TOKİ Boğazkale konut

TOKİ Boğazkale konut

Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Aşık ve İl Genel Meclisi üyesi Abdullah Meteoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler.

Boş ofisler konut oluyor! Dönüşüm için ilk adım geldi

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinde yapılan düzenlemeyle atıl durumdaki boş ofislerden şartları uygun olanların, toplam konut oranı en fazla yüzde 50 olabilecek şekilde konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclislerince karar alınabilmesi imkanı verildi.

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut için başvuru heyecanı başladı. 

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Boğazkale 79 konut ihalesi 11 Temmuz'da!

Çorum İli Boğazkale İlçesi 79 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Temmuz 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Çorum Boğazkale'ye 79 konut!

TOKİ Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihale düzenlenecek.

10 soruda TOKİ Adana 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Adana 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ 50 bin konut Adana fiyatları ne kadar? TOKİ Adana 50 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor? İşte 10 soruda TOKİ Adana 50 bin konut kampanyası detayları...

10 soruda TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ 50 bin konut Ankara fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 50 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor? İşte 10 soruda TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 detayları!

TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Yozgat 50 bin konut 2019 fiyatları ne kadar? 

TOKİ 50 bin konut Zonguldak başvuru detayları 2019!

TOKİ 50 bin konut Zonguldak başvuru detayları 2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Zonguldak 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Zonguldak 50 bin konut 2019 fiyatları ne kadar? 

TOKİ 50 bin konut Van detayları!

TOKİ 50 bin konut Van detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Van 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Van 2019 fiyatları ne kadar? 

TOKİ 50 bin konut Uşak başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Uşak başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Uşak 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Uşak 2019 fiyatları ne kadar? 

TOKİ 50 bin konut projesi bu illerde! İşte tam liste!

TOKİ 50 bin yeni sosyal konut kampanyasına talep yağıyor. Peki TOKİ 50 bin konut fiyatları ve ödemeleri nasıl?TOKİ 50 bin konut projeleri hangi illerde yer alıyor? Başvurular ne zaman bitecek? İşte tüm detayları...

TOKİ Boğazkale konut Haberi

TOKİ Boğazkale konut


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Aşık ve İl Genel Meclisi üyesi Abdullah Meteoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Tangazoğlu yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

Tangazoğlu konuşmasında, "İlçemizin en büyük sorunu olan, sit alanında bulunan konutlarla ilgili başlatmış olduğunuz çalışmalarda olumlu sonuçlar almaya başlıyoruz. Sayenizde TOKİ ile yapmış olduğumuz görüşmelerle ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Yer tespitimizi yaptık. TOKİ’ye evraklarımızı sunuyoruz. Yaklaşık 150 vatandaşımızın talebi var. Yapılacak konut projesinin tarihi dokuya uygun yapılması için görüşmelerde de bulunacağız. Bu konuda da desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Uslu’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hizmet adına koşturan bütün Belediye Başkanlarımıza elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Gerekli şartları sağlayabilen talep toplayan ilçelerimize TOKİ konut projelerimizi yapmaya...