06 / 05 / 2024

toki bolu 2018

toki bolu 2018

TOKİ’nin Bolu Mudurnu’da inşa ettiği sosyal konutlar, bölge sakinlerine bölgenin sert ikliminde konforlu ve güvenli bir yaşam sunuyor. 

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ Şehitkamil 2018 kura çekiliş yeri!

TOKİ Şehitkamil 2018 kura çekiliş yeri henüz belli olmadı. Projenin kura çekiliş yeri açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Şehitkamil 2018 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Şehitkamil 2018 kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Şehitkamil Kuzey Şehir 2. Etap başvuru tarihleri...

TOKİ Bolu Mudurnu 126 konut ihalesi yarın!

Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Taşkesti Beldesi 126 Adet Konut, 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'nin 2018 yılında yapacağı projeler TBMM'de!

TOKİ'nin 2018 yılında dar gelirli vatandaşlar için yapacağı projeler meclis gündemine taşındı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Bolu Kürkçüler'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  “Bolu Merkez Kürkçüler 56 Konut Projesi kapsamındaki yer alan konutlar için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-9 Şubat 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Bolu Seben Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Seben'de hayata geçireceği projenin ihalesi gerçekleşti.

TOKİ Bolu 988 dükkan ihalesi yarın!

Bolu İli Merkez İlçesi Büyük Sanayi Sitesi 988 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'nin 2018 hedefi 70 bin konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, "İçinde oturmayacağımız evi teslim almıyoruz" sloganıyla konut ürettiklerini belirterek, 2018'de 65-70 bin arası konut inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOKİ Bolu 252 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Bolu Mengen Poyrazköy sözleşme tarihleri!

TOKİ tarafından Bolu Mengen Pazarköy’de hayata geçirilen 69 konutun sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri 22 Mayıs – 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap kura tarihi!

500 dairelik TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesindeki daireler kura ile satılacak. İşte, TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap kura tarihi...

toki bolu 2018 Haberi

toki bolu 2018

TOKİ Haber Dergisi’nde yer alan habere göre; TOKİ, ülkemizdeki konut ihtiyacını karşılamak amacıyla nitelikli sosyal konut projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. TOKİ’nin özgün uygulama projelerinden biri olan Bolu Mudurnu’daki 496 konutluk yaşam alanı, sert geçen kış aylarında sakinlerine sıcak ve keyifli bir yaşam sunuyor.


“EVİMİZDE KULLANILAN MALZEMELER KALİTELİ”


Mudurnu 3’üncü Etap’taki TOKİ konutlarına kısa süre önce taşınan Kırmızıöz ailesi, her yeni eve taşman aile gibi bazı zorluklar yaşadıklarını ama sorunların hızlıca çözüldüğünü belirtiyor. Hatice Kırmızıöz, eski evlerinin sobalı olduğunu ve ısınmada çok zorlandıklarını söylüyor. Kırmızıöz, “Sobalı evden sonra burada oldukça rahat ettik. Her odada soba yakma şansımız yoktu. Şimdi çocuklar kendi odalarında hem ödevlerini yapıyor hem oyun oynuyorlar” diyor. Site içinde çok sayıda çocuk parkının da olduğunu söyleyen Hatice...