05 / 05 / 2024

toki bolu kaygana alt gelir son başvuru tarihi 2020

toki bolu kaygana alt gelir son başvuru tarihi 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Bolu Mudurnu orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi 23 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana başvuruları 2019!

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana başvuruları 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 117 bin 784 TL ile 163 bin 926 TL arasında değişiyor.

TOKİ Bolu Kaygana alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Bolu Kaygana alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Bolu Mudurnu alt gelir 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana orta gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Bolu Mudurnu orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Bolu 252 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Bolu Mengen Poyrazköy sözleşme tarihleri!

TOKİ tarafından Bolu Mengen Pazarköy’de hayata geçirilen 69 konutun sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri 22 Mayıs – 24 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap kura tarihi!

500 dairelik TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesindeki daireler kura ile satılacak. İşte, TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap kura tarihi...

TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap kurası ne zaman?

500 adet daireden meydana gelen TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap kurası ne zaman?

toki bolu kaygana alt gelir son başvuru tarihi 2020 Haberi

toki bolu kaygana alt gelir son başvuru tarihi 2020

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesinde toplam 174 adet konut bulunuyor.

Kaygana TOKİ alt gelir 2020 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Açık satış yöntemiyle kurasız olarak satışa sunulan TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Başvuru döneminin 30 Haziran 2020 tarihinde sona ereceği proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor.

TOKİ Bolu Mudurnu Kaygana alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 117 bin 784 TL, en yüksek konut bedeli 163 bin 926 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Mudurnu Kaygana 2020 projesi için ödenecek taksit bedeli 392,61 TL ile 801,42 TL arasında değişiyor.

Vade...