08 / 05 / 2024

toki bursa emekli projeleri 2018

toki bursa emekli projeleri 2018

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan,  İdarenin Bursa şantiyesinde incelemeler yaptı.

TOKİ Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor!

TOKİ  Bursa Nilüfer projesi teslim ediliyor. Emekli vatandaşlar için yapılan bin 201 konutluk projede yaşam başlıyor. 

TOKİ'nin Bursa emekli konutları görücüye çıktı!

TOKİ, Bursa´da tüm Türkiye´ye emsal olacak bir projeyi hayata geçirdi. Emekliler için yapılan konutlar vatandaşlar tarafından ilk defa göcürüye çıkarıldı. 

TOKİ Bursa'daki emekli konutlarının inşasını tamamladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ), Bursa’nın Nilüfer ilçesinde ‘Emekliye İkinci Bahar’ projesi kapsamında yaptığı 1201 konutun inşası tamamlandı..

TOKİ Bursa Emekli konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından emekli uygulamaları kapsamında Bursa'da hayata geçirilen konutlardan stoklarda kalan 133'ü kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli sözleşme işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli sözleşme işlemleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 15 Ocak 2018 tarihinde sona eren sözleşme imzalama süresi 19 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar uzatıldı.

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü!

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü...

Emekli TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

Dün kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları için 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sağlanıyor. İşte emekli TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları listesi henüz yayınlanmadı. 240 aya varan vade imkanı sunan projede toplamda 1.200 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri'nin kura çekimi gerçekleşti!

Bursa'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından emekli vatandaşlar için yapılacak bin 161 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekiliş yeri!

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de yer alan 1.200 adet konut için emekli hak sahipleri bugün belli olacak. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekiliş yeri...

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de fiyatlar henüz netleşmedi. Projede aylık taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak. Peki Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi yarın!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri kura çekilişi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. Toplamda 1.200 adet konutun emekli kategorisinde satışa çıkarılacağı projede başvurular tamamlandı.

toki bursa emekli projeleri 2018 Haberi

toki bursa emekli projeleri 2018

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İdarenin Bursa'da yer alan şantiyesinde incelemeler yaparak Bursa’da 20 bin 723 konut inşa ettiklerini söyledi.

Emekliye bin 201 konut

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Emeklilere İkinci Bahar kapsamında yapımı tamamlanma aşamasına gelen bin 201 konutun şantiyesini inceleyen Turan, “Bursalı emekli büyüklerimiz için yapımına başladığımız projemiz bütün beklentilere yanıt verecek.  Emekli büyüklerimizin yeni yaşam alanı olacak projemizin içerisinde cami, büfe ve sosyal donatı alanları da inşa ediyoruz. Şuanda projemiz bitirme aşmasına geldik. Hak sahibi emekli büyüklerimiz ile sözleşmelerimizi imzalıyoruz. Konutlarımızı da en kısa sürede hak sahibi emekli büyüklerimize teslim edeceğiz” diye konuştu.


Her yıl 15 bin emekli ev sahibi oluyor

TOKİ olarak dar ve orta gelir grubundaki vatandaşların yanı sıra engelliler, şehit aileleri ve maluller ile emeklilere yönelik konut üretimlerine...