06 / 05 / 2024

toki bursa yunuseli mahallesi

toki bursa yunuseli mahallesi

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçe Belediyesinin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle Yunuseli Mahallesi'nde 110 dönümlük alan üzerinde inşa ettiği toplu konutlarda son aşamaya gelindiği bildirildi.

Bursa Yunuseli Havaalanı arazisinde ne yapılacak?

Bursa halkı son günlerde Yunuseli'ndeki eski havalimanı arazisinde ne yapılacağını merak ediyor. Peki Yunuseli arazisinde ne yapılacak? Bursalılar arazide ne istiyor?

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

Bursa Yunuseli Viyadüğü'nün ihalesi 16 Ekim'de!

Bursa Yıldırım yönünden gelen araçları Paşa Çiftliği kenarından Yunuseli Kanalı’na bağlayacak Yunuseli viyadüğünün ihalesi 16 Ekim Pazartesi günü yapılacak.

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda temsili teslim!

Bursa Gökdere'de halkla buluşan Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ tarafından gazeteciler için inşa edilen Yunuseli Gazeteciler Cemiyeti Toplu Konutları'nın anahtarlarını 5 kişiye teslim etti.

Bursa Yunuseli Havaalanı 16 yıl sonra açıldı!

Bursa'daki Yunuseli Havaalanı 16 yıl sonra açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yunuseli Havaalanı'nda gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, şehir içi ulaşım için her zaman çok çalıştıklarını söyledi.

Bursa Yunuseli konutlaşıyor!

Olay Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Günay Yumruktay, bugünkü yazısında Yunuseli'deki projeleri, yatırımları ve sorunları anlattı. İşte o haber...

Bursa Yunuseli Havaalanı'nın çalışmalarında sona gelindi!

Bursa' Yunuseli Havaalanı'nın yeniden hava ulaşımına açılması için sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.

Bursa Yunuseli Havaalanı’nındaki çalışmalarda sona gelindi!

Yenişehir Havaalanı’nın açılmasının ardından 2001 yılında kapatılan Yunuseli Havaalanı’nın yeniden hava ulaşımına açılması için Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 6 yıldır verdiği mücadele meyvesini verdi.

Bursa Yunuseli BGC Konutları projesinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü!

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü...

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

toki bursa yunuseli mahallesi Haberi

toki bursa yunuseli mahallesi


Konutların bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, konutların müteahhitlik işinin sona erdiğini, çevre düzenlemesine başlandığını söyledi.


Plansız yapılaşmanın yoğun olduğu bölgelerde dönüşüm çalışması başlattıklarını belirten Altepe, Yunuseli'nde yapılan konutların da bu projelerden ilki olduğunu vurguladı.


Yunuseli'nde başlattıkları çalışmanın, ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri için iyi bir örnek olduğunu ifade eden Altepe, şöyle konuştu: "Başladığımızda, pek çok kişi 'bunu belediye nasıl yapabilir' diyordu. Ama şimdi herkes örnek bir çalışma ortaya çıktığını gördü. Osmangazi Belediyesi olarak bölgenin yol bağlantılarının asfaltını yapıyoruz. Müteahhit firma da konutların iç alanının peyzaj çalışmasını yapıyor.


Mevsim kış koşulları olduğu için peyzaj çalışmaları, özellikle çimlendirme çalışmaları yapılamıyor. Önümüzdeki günlerde hava koşullarının değişmesiyle...