04 / 05 / 2024

toki Cinderesi Kentsel Dönüşüm

toki Cinderesi Kentsel Dönüşüm

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 451 konutun temeli atıldı. Projedeki konutlar 2021 yılı sonunda tamamlanacak.

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde konutlar yükseliyor!

Ankara'nın Altındağ ilçesi Cinderesi bölgesinde özlem bitiyor. Uzun yıllar boyunca çözülmesi bekleyen Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde konutlar yükseliyor. 

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde ilk kazma vuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Altındağ Belediyesi'nin beraber çalıştığı Feridun Çelik Mahallesi sınırlarında bulunan 'Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi' bölgesinde, inşa edilecek 451 konut için ilk kazma vuruldu...

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin temeli atılıyor!

Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ihale süreci tamamlandı. Proje hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, ''Kentsel dönüşümle ilgili TOKİ ihale sürecini tamamladı. İnşallah yakında projenin temeli atılacak ve hemşehrilerimiz konutlarına kavuşacak'' dedi.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

toki Cinderesi Kentsel Dönüşüm Haberi

toki Cinderesi Kentsel Dönüşüm

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye bastı. TOKİ kentsel dönüşüm kapsamında 451 adet konut, 5 adet dükkan ve 1 adet cami inşa edecek. 

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İhale ilanı:
T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale...