05 / 05 / 2024

TOKİ Çorum Alt Gelir Grubu başvuru

TOKİ Çorum Alt Gelir Grubu başvuru

TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir Grubu projesi kapsamında idare stokunda yer alan 5 adet konut için başvurular 3 Haziran- 28 Haziran tarihleri arasında yapılıyor...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 31 Mart'ta sona eriyor.

TOKİ'den Çorum Boğazkale'ye 79 konut!

TOKİ Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihale düzenlenecek.

TOKİ Çorum alt gelir başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesinde toplam 61 adet konut bulunuyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Çorum Kargı alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru 2017!

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge başvuru dönemi bugün başlıyor. Alt Gelir grubu kapsamında inşa edilen projedeki 1 adet daire 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir başvuru dönemi!

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir projesinde yer alan 3 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir başvuru dönemi ne zaman sona eriyor?

TOKİ Çorum Merkez 3. Bölge Alt Gelir başvuruları!

TOKİ Çorum Merkez 3. Bölge Alt Gelir başvuruları bugün itibariyle başlıyor. 1 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salonlar bulunuyor.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı alt gelir başvuru zamanları!

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı alt gelir başvuruları bugün başlıyor. Projedeki 1 adet konut için başvurular 30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları!

TOKİ tarafından Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Merkez Celilkırı başvuruları ne zaman?

TOKİ Çorum Merkez başvuruları bugün başladı!

TOKİ Çorum Merkez alt gelir grubu projesi kapsamında toplam 4 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez başvuruları bugün başladı.

TOKİ Çorum Alt Gelir Grubu başvuru Haberi

TOKİ Çorum Alt Gelir Grubu başvuru

TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir ve Yoksul Grubu kapsamında idare stokunda yer alan 5 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 3 Haziran-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Çorum Merkez Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan konutların alanları; 65,10 metrekare ile 66,28 metrekare olarak tasarlandı. Dairelerin fiyatı 35 bin 492 TL ile 45 bin 723 TL arasında değişiyor. 2 bin TL peşinat verilen konutlar için 180 ay vade yapılıyor. Projede başlangıç taksiti 186,07 TL'den başlıyor.


Detaylı bilgi için