02 / 05 / 2024

toki çorum kentsel dönüşüm projeleri

toki çorum kentsel dönüşüm projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çorum Kargı'da 243 konut, bir ticaret merkezi ve bir cami inşa edecek. İhalesi yapılan projede mahalle dokusu oluşturulması planlanıyor.

TOKİ Çorum Devane 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

Çorum Devane 2. Etap Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Çorum 24 konut 13 dükkan ihalesi yarın!

Çorum İli Uğurludağ İlçesi Yenicamii Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 24 Adet Konut , 13 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve Saat Kulesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi son başvuru!

Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap 142 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki daireler için başvuru süreci devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi son başvuru ne zaman?

TOKİ Çorum Devane Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ'nin Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap 142 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. Peki, TOKİ Çorum Devane Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Devane Mahallesi başvuruları!

Çorum Merkez Devane Mahallesi 2. Etap 142 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Çorum Devane Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kurası bugün!

TOKİ ve Çorum Alaca Belediyesi'nin imzasıyla hayata geçirilen 220 konutluk projede kura çekimi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Kargı kura çekimi sonucu!

243 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Kargı projesinde kura çekimi tamamlandı. TOKİ Çorum Kargı kura çekimi sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası yarın!

Toplamda 220 adet konutun bulunduğu projede kura heyecanı başladı. TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kurası yarın...

TOKİ Çorum Kargı kurası bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Çorum Kargı projesinde toplamda 243 adet daire bulunuyor. TOKİ Çorum Kargı kurası bugün yapılacak.

TOKİ Çorum Kargı kurası bugün!

TOKİ Çorum Kargı konut belirleme kurası bugün başlıyor. Projede toplam 243 adet daire için kura heyecanı başladı.

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura 2016!

Çorum Alaca 2.Etap'ta 220 adet daire için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura 2016 detayları...

TOKİ Çorum Kargı kura çekimi yarın!

TOKİ Çorum Kargı kura çekimi yarın saat 10:00'da yapılacak. Projede toplam 243 adet daire için kura heyecanı başladı.

TOKİ Çorum Kargı kura sonucu!

Çorum Kargı Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın birlikte hayata geçirdikleri 243 konutluk projede sona gelindi. TOKİ Çorum Kargı'da kuralar çekiliyor.

toki çorum kentsel dönüşüm projeleri Haberi

toki çorum kentsel dönüşüm projeleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) Çorum’un Kargı ilçesinde inşa edilecek 243 konutun ihalesi yapıldı. 16 Aralık 2015 tarihinde yapılan ihale kapsamında; 243 konut, bir ticaret merkezi, bir cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bulunuyor.


Anadolu şehirlerinin en önemli unsurlarından mahalle dokusu, Çorum ilinin mimarisinde de ana unsurlar arasında yer alıyor. TOKİ tarafından Çorum’un Kargı ilçesinde gerçekleştirilecek projede de mahalle dokusu oluşturulması planlanarak, ortak kullanım alanları merkezde toplandı. Kat yükseklikleri açısından dengeli bir mimari bütünlüğün meydana getirilmesine önem verildi.


Cephelerde yer alan söve, kat silmesi gibi unsurlar, renk ve kaplama malzemelerinin çeşitliliği, Çorum’un mimari geçmişi üzerinden şekillendirildi.


TOKİ...