20 / 05 / 2024

toki çorum yoksul konutları

toki çorum yoksul konutları

TOKİ Çorum Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 652 konutluk alt gelir ve yoksul grubu projesi kapsamındaki 25 adet konut açık satışa sunuluyor. Başvurular 12-31 Aralık 2012 tarihleri arasında kabul ediliyor...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016!

47 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura başvuruları sona erdi. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016..

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü bugün!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016!

47 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde başvuru dönemi yarın sona erecek. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016 tarihi..

TOKİ Çorum 140 konutun kurası 18 Ocak'ta!

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi'nde bulunan 140 konuttan 92'sinin 3+1, 48'inin 4+1 olduğu ve kura yöntemiyle satışa çıkardı.

TOKİ Çorum'da kurayla 140 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Çorum'da 140 konut kura yöntemiyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

Çorum Kargı Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 69 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü!

47 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap 2016 kura çekimi!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 47 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Devane başvuruları!

140 konutluk TOKİ Çorum Devane projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çorum Devane başvuruları...

TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı!

69 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı. TOKİ Çorum Kargı 'daki daireler kuralı olarak satılacak.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap başvurusu başladı!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi'ndeki 47 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

toki çorum yoksul konutları Haberi

toki çorum yoksul konutları

TOKİ Çorum Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 652 konutluk alt gelir ve yoksul grubu projesi kapsamındaki 25 adet konut açık satışa sunuluyor. Başvurular 12-31 Aralık 2012 tarihleri arasında kabul ediliyor...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Çorum Merkez Alt Gelir ve Yoksul Grubu Konutları kapsamında yer alan 652 konutluk projede idare stokunda bulunan 25 adet alt gelir grubu konut açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 25 adet konutun satışı T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.Konutlar için başvurular 12 Aralık-31 Aralık 2012 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Çorum Merkez Toplu Alt Gelir ve Yoksul Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 65,10 metrekarelik 24 adet ve 66,28 metrekarelik 1 adet konutlar için en düşük...