30 / 04 / 2024

TOKİ danışmanlık hizmeti ihalesi

TOKİ danışmanlık hizmeti ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 36. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 31 Mart'ta!

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi 31 Mart'ta yapılacak.

TOKİ 10 paket danışmanlık hizmeti alımı ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan konut, sosyal alan ve eğitim alanları projeleri ile ilgili 10 paket danışmanlık hizmeti alımı ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 7. paket danışmanlık hizmet alım işi ihalesi 31 Mart'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 7. paket danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 31 Mart'ta saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 1153 konut için inşaat ve danışmanlık hizmeti alacak!

Aydın, Bursa, Düzce, Erzincan, İzmir, Kahramanmaraş, Muğla, Yalova İlleri 1153 Adet Konut, Hastane, Stadyum, Sosyal Tesis, Büfe, Cami, Okul ve Bina İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenleme işi ihale ediliyor...

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 35. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi bugün saat 11:00'te yapılacak.

TOKİ 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 32. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 30. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 28. Paket Danışmanlık işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 28. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (ön yeterlik) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Akiş GYO danışmanlık şirketini seçiyor!

Akiş GYO, Gençoğlu & Ergün Hukuk Bürosu'ndan hukuki danışmanlık hizmeti alınmasına ve sözleşme imzalanmasına karar verdi.

TOKİ 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları ve Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 24. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (ÖN YETERLİK) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ danışmanlık hizmeti ihalesi Haberi

TOKİ danışmanlık hizmeti ihalesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 36. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.


İhale Kayıt Numarası    :    2021/312812 
1-İdarenin
a) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
b) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) Ön yeterlik dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2- Ön yeterlik konusu danışmanlık hizmetinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri ile İlgili 9 Kalem Danışmanlık Hizmet Alımı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
b) Yapılacağı yer    :    Türkiye...