04 / 05 / 2024

TOKİ destekli besi çiftlikleri

TOKİ destekli besi çiftlikleri

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile işbirliği yaparak besi çiftlikleri oluşturmayı planladıklarını söyledi. Çiftçiler, TOKİ destekli çiftliklerin ödemesini, kira öder gibi yapabilecek.

TOKİ destekli besi çiftlikleri kurulacak!

Ankara’da temaslarda bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Bu çiftlikler aynı konutta olduğu gibi uzun vadeli, taksitlerle, yani kira öder gibi besi çiftliklerini üreticiler ödeyebilecek" dedi

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? Ev hanımlarına emeklilik başvurusu başladı mı?

Milyonlarca ev hanımı emeklilik yasasının çıkması için gün sayıyor. Devlet destekli olacak olan ev hanımına emeklilik şartının detayları merak ediliyor. Peki, 3'te 1 prim destekli ev hanımlarına emeklilik şartları neler? 

Yapay zekâ destekli ve ikili pişirme özellikli Samsung NV7B7997AAA fırında son zamanların en düşük fiyatı!

Yapay zekânın artık hemen her alana nüfuz ettiği bugünlerde Samsung da hem yapay zekâ destekli ve hem de ikili pişirme özellikli fırının tanıttı. Resmen devrim niteliğinde görülen ve piyasaya damgasını vuran bu ürüne yönelik tüm detaylar ve teknik özellikleri de belli oldu.

Nissan X-Trail’e 60 bin TL zam geldi! 100 bin TL takas destekli yeni fiyatı belli oldu!

Nissan; temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini tek tek revize etti. Bu kapsamda, X-Trail modeline 60 bin TL zam geldiği öğrenildi. Bunun yanı sıra, X-Trail’de 100 bin TL takas destekli fiyat listesi de belli oldu.

Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak? İlk evini alacaklar için faiz oranı ne kadar olacak? 

Devlet ilk kez ev alacak vatandaşlara destek sağlayacak. Bu kapsamda ev almak isteyenler destek ödemelerinin detaylarını sorguluyor. Peki, Devlet destekli Konut kredisinden kimler faydalanacak?

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

ŞOK’ta Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 22-25 Temmuz tarihleri arası indirimli ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Altus derin dondurucu 4.699 TL’ye, A++ klima 12.699 TL’ye wi-fi destekli çoklu priz 549 TL’ye düştü. İşte 23 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Devlet destekli, 150 bin TL 48 ay vadeli faizsiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı?

Yeni evleneceklere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi verilecek. Peki, devlet destekli faizsiz evlilik kredi başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın'ın fiyatı açıklandı!

Siemens, evine ankastre fırın almak isteyenler için güzel haberi duyurdu. iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ı satışa çıkaran Siemens, bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatı da sunacağını açıkladı.

Devlet destekli tarım sigortalarında sigorta bedeli yüzde 138,1 arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, devlet destekli tarım sigortalarında toplam sigorta bedeli, geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 138,1 artarak 296,1 milyar TL'ye yükseldi.

Deprem bölgesinde yarı devlet destekli projeye başlanıyor! Evini kendin yap projesinde yarısını devlet hibe ediyor! 

Depremden etkilenen 11 ilin hızla kalkındırılması için proje çalışmaları devam ediyor. Vatandaşların evlerine, esnafların ise iş yerlerine hemen kavuşması için dönüşüm projeleri detayları belli oldu.  TOKİ rezerv alanı haricinde depremden zarar gören evlerin yerine konut yapılabilecek. 

Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi’nde kaçırılmayacak kampanya! Seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim

Vestel, evlerin yeni vazgeçilmez beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi almak isteyen kişiler için kaçırılmayacak bir kampanya hazırladı. Wi-Fi destekli Vestel KM 8702 Kurutma Makinesi alana seçili 2'li ürün tam alımına 1750 TL indirim sağlanacağı duyuruldu.

TOKİ destekli besi çiftlikleri Haberi

TOKİ destekli besi çiftlikleri

Ekonominin maden işletmeleri ve tarımın yanı sıra ağırlıklı olarak hayvancılığa dayandığı Amasya'nın Suluova ilçesinde TOKİ destekli besi çiftlikleri oluşturmak amacıyla bir süre önce Ankara'da temaslarda bulunduklarım belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Bu çiftlikler ayııı konutta olduğu gibi uzun vadeli, taksitlerle, yani kira öder gibi besi çiftliklerini üreticiler ödeyebilecek. Bununla ilgili bin 500 dönümlük bir arazide çalışma yapılıyor. TOKİ bizim bu projemize sıcak bakıyor. Daha önce kendisi yapmış. Biz onu geliştirmek istiyoruz" dedi 


Küçük ahırları tamamen kapatmak gibi bir düşünceleri olmadığını vurgulayan Fatih Üçok, "Ahırsal dönüşüm diye nitelendirdiğimiz seçim çalışmalarında da ısrarla vurguladığımız bir şey var. Suluova'daki mevcut çevre yolu ile tren yolu arasında kalmış ahırları ve ahır atıklannı merkezi sistemle veya vidanjörlerle biyogaz tesisine taşımak istiyoruz" şeklinde konuştu. 


Türkiye...