05 / 05 / 2024

TOKİ Develi 1.Etap fiyatları

TOKİ Develi 1.Etap fiyatları

Kayseri-Develi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Kayseri Develi 1.Etap başvuruları...

TOKİ Esenler 1. Etap 4. Bölge detayları!

TOKİ Esenler 1. Etap 4. Bölge detayları haberimizde yer alıyor. Projede 483 konut ve 60 dükkan yer alacak.

TOKİ Esenler 1. Etap 3. Bölge ihalesi 11 Haziran'da!

TOKİ Esenler 1. Etap, 3. Bölge ihalesi 11 Haziran'da gerçekleştirilecek. Projede 475 adet konut yer alacak.

TOKİ Silivri 1. Etap ihalesi 28 Mart'ta!

İstanbul Silivri projesi için çalışmalara başlayan TOKİ, Silivri 1. Etap projesinin ihalesini 28 Mart'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Ardahan 1. Etap başvuruları başladı!

2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Ardahan 1. Etap projesinde en düşük konut bedeli 90 bin 881 TL olarak belirlendi.

TOKİ Ardahan 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

135 adet konuttan meydana gelen TOKİ Ardahan 1. Etap başvuruları bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı!

TOKİ ile Develi Belediyesi'nin ortaklığında inşa edilen TOKİ Develi 2. Etap Konutları'nın kura çekilişi yapıldı...

TOKİ İskenderun 1. Etap Aralık'ta teslim!

İskenderun Belediye Meclisi, Şubat ayı gündem toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda, TOKİ İskenderun 1. Etap Konutları'nın Aralık'ta teslim edileceği açıklandı.

TOKİ Hamitler 1. Etap son başvuru ne zaman?

Bursa Hamitler 1.Etap Toplu Konut Uygulaması projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Hamitler 1. Etap son başvuru ne zaman?

TOKİ Zonguldak Üzülmez'de 1. etap ihalesi 31 Ağustos'ta!

Zonguldak'ta TOKİ ve TTK'nın ortaklaşa yürüttüğü Üzülmez TOKİ projesinin 1. Etap yapım ihalesi 31 Ağustos 2016 günü yapılacak.

TOKİ Kayseri Develi 1.Etap başvuruları!

Kayseri-Develi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, Kayseri Develi 1.Etap başvuruları...

TOKİ Kayseri Develi 1.Etap başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

TOKİ Kayseri Develi 1.Etap projesinde yer alan 1 adet kurasız olarak açık satışa çıkıyor. TOKİ Kayseri Develi 1.Etap başvuruları 1 Haziran'da başlıyor...

TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Alt gelir grubu ve orta gelir grubu kapsamında satışa çıkarılan TOKİ Ceyhan 1. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuruları 2015!

TOKİ Ceyhan 1. Etap Konutları 90 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Ceyhan 1. Etap başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Develi 1.Etap fiyatları Haberi

TOKİ Develi 1.Etap fiyatları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen  Kayseri-Develi 1.Etap projesindeki 1 adet konut kurasız açık satışa çıkıyor. 


TOKİ Kayseri Develi 1.Etap'taki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kayseri-Develi Şubesi olacak.


1 Haziran'da başvuruların başlayacağı TOKİ Kayseri Develi 1.Etap'ta başvurular 30 Haziran'da son bulacak. 2+1 daire olan projede fiyatlar 80 bin liradan başlıyor.


Satış duyurusu için