02 / 05 / 2024

toki diyarbakır çermik 2022

toki diyarbakır çermik 2022

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Çermik projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Çermik TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çermik 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Çermik TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Çermik projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Çermik TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çermik 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Diyarbakır Çermik Kalesi'ndeki 40 ev boşaltılacak!

Diyarbakır'daki tarihi Çermik Kalesi'nin eteğinde başlatılan park inşaatı sırasında kalede çatlaklar meydana geldi. Dev kayalar mahalleye sürüklendi. Bölgedeki 40 evin tahliye edileceği açıklandı.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu başvuru tarihleri 2018!

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu başvuru tarihleri 2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan 134 adet konut bugün itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3.Bölge'de teslimler başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 3. Bölge'de yer alan 480 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ, Diyarbakır'da modern sanayi sitesi inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için Diyarbakır'da yeni bir oto sanayi sitesi inşa ediyor.

TOKİ Diyarbakır'a 16 bin 850 konut inşa etti!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seyrantepe Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Diyarbakır 6. Olağan İl Kongresi'ndeki konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Diyarbakır 814 dükkan projesinin ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da 814 adet dükkan inşa edecek, projenin ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Üçkuyu kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Diyarbakır Üçkuyu projesinin kura çekilişi yapıldı.

toki diyarbakır çermik 2022 Haberi

toki diyarbakır çermik 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların düşük taksitlerle ve düşük peşinatlarla 2+1 ve 3+ 1 konut sahibi olacağı TOKİ 2022 projelerine ilişkin detayları geçtiğimiz hafta duyurdu.

Dar gelirli vatandaşlar tarafından merakla ve dört gözle beklenen TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında başvurular 14 Eylül 2022 günü başlatıldı. Projeye son başvuru tarihi ise Ekim'in son günü şeklinde açıklandı.

TOKİ 250 bin konut projesi kapsamında Diyarbakır’ın pek çok ilçesinde de yeni konutlara imza atacak. TOKİ'nin Diyarbakır projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da kesinleşti.

Peki TOKİ Diyarbakır Çermik projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çermik 2022 ucuz konut projesi...

10 SORUDA TOKİ DİYARBAKIR ÇERMİK 2022 UCUZ KONUT PROJESİ

1. Diyarbakır Çermik TOKİ projesinde kaç adet konut bulunuyor?

Diyarbakır...