11 / 05 / 2024

toki diyarbakıra stad mı inşa edecek

toki diyarbakıra stad mı inşa edecek

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin en büyük statlarından birini Diyarbakır'da inşa edilecek. 33 bin seyirci kapasiteli stadın ihalesi, 30 Ocak 2014 tarihinde TOKİ'nin Bilkent'teki merkezinde yapılacak.

TOKİ Diyarbakır'a 33 bin seyirci kapasiteli stad inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin en büyük stadlarından birini Diyarbakır 'da inşa edecek. 33 bin seyirci kapasiteli stadın ihalesi, 30 Ocak 'ta gerçekleştirilecek

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Diyarbakır Stadı ne zaman bitecek?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da inşa edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadın yapımı hızla devam ediyor.

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2017 başvuru!

Diyarbakır Silvan 1.Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 1 adet konut açık satışa hazırlanıyor. Peki, TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Diyarbakır Kayapınar 808 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Üçkuyu Mahallesi 808 konut ihalesi bugün saat 15:00'da yapılacak.

Diyarbakır Stadı'nda sona gelindi!

Diyarbakır'da 2 yıl önce yapımına başlanan 33 bin kişilik seyirci kapasiteli stadın yapımı sürdürülüyor. Bitirildiğinde Güneydoğu ve Doğu Anadolunun en büyük stadı olacak statta dış cephe çalışmalarından sonra çatı kaplama da tamamlandı.

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvuruları bugün itibariyle başladı. Projedeki 1 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre satılacak. İşte TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2016 başvuru zamanı...

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2016 başvuru!

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap projesindeki 1 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre satılacak. İşte, TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap 2016 başvuru tarihleri...

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvurusu!

TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap projesindeki 1 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Diyarbakır Silvan 1.Etap başvurusu ne zaman başlayacak?

TOKİ Diyarbakır’daki evleri yeni yılda teslim edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, terörden zarar görenler için yapılan konutların bazılarının bitmek üzere olduğunu belirterek, “Diyarbakır’daki evleri ocak ayından itibaren devredeceğiz” dedi.

TOKİ Diyarbakır konutlarının 320'si tamamlanmak üzere!

TOKİ Başkanı Turan, "Diyarbakır'da inşası devam eden 4 bin 500'ün üzerindeki konutun 320'sini aralık ayının ikinci haftasına bitirip, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teslim edeceğiz." dedi.

TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

95 konut olarak inşa edilen TOKİ Giresun Aluçra 2. Etap projesinde yer alan 8 adet konut kurasız olarak satılacak. Peki, TOKİ Aluçra 2. Etap başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 238 konut ihalesi bugün!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Seyrantepe mevkii 143 adet HAİT ile diğer ek tesisleri ve Kurdoğlu mevkii 95 adet HAİT ile diğer ek tesisleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir çevre düzenleme ihalesi 24 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mevkii'nde yer alan tesislerin inşaatları ve altyapı ihalesi 24 Ağustos'ta yapılacak.

toki diyarbakıra stad mı inşa edecek Haberi

toki diyarbakıra stad mı inşa edecek


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin en büyük statlarından birini Diyarbakır'da inşa edecek. Proje çalışmaları tamamlanan 33 bin seyirci kapasiteli stadın ihalesi, 30 Ocak 2014 tarihinde TOKİ'nin Bilkent'teki merkezinde...