27 / 04 / 2024

toki ekimde satışa çıkacak konutlar

toki ekimde satışa çıkacak konutlar

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden TOKİ 238 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. Projelerdeki konutlar için en düşük taksit bedeli 524 TL olarak belirlendi

TOGG'un yeni versiyonunun fiyatı belli oldu! 29 Ekimde satışa çıkıyor!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’un yeni versiyonun fiyatı belli oldu. 29 Ekim’de satışa çıkacak yeni model için belirlenen fiyat merak ediliyor. TOGG yeni versiyonun satışa çıkacağı ücret haberimizde...

Kırıkkale Delice TOKİ konutları satışa çıkıyor!

Kırıkkale'nin  Delice İlçesi Karabekir Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 2.Etap TOKİ konutları satışa çıkarıldı. 

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

Ordu TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa edilen konutlar satışa çıkıyor.

Niksar TOKİ projesi satışa çıktı!

Tokat Niksar projesinde yer alan orta gelir konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Giresun TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Giresun'un Güce ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan 53 konut satışa çıkarıldı. Kaymakam Mustafa Köleoğlu, TOKİ'ııin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

Giresun Güce TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Güce'de, Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan 53 konut satışa çıkarıldı. Kaymakam Mustafa Köleoğlu, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin yaptığı 110 konuttan satışı yapılmayan 53 konut için müracaatların tekrar alınmaya başladığını söyledi.

TOKİ’nin satışa sunduğu 45 daire 5 dakikada satıldı!

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde TOKİ tarafından yaptırılan ve başvuru önceliğine göre satışa çıkartılan 45 daire, 5 dakika içinde tükendi. Yıllardır ev sahibi olma hayalini kuran vatandaşlar konutlardan alabilmek için geceden sıraya girdi.

Gömü'de Tarımköy TOKİ Konutları satışa çıkarıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Gömü'de, toplam maliyeti 103 bin lira olan Tarımköy Konutları satışa çıkarıldı. Açık satış işlemleri için müracaatlar 30 Eylül'de sona erecek.

Edirne Belediyesi'nin TOKİ evleri satışa çıktı!

Edirne Belediye Başkanlığı'na ait Fırınlarsırtı mevkiinde bulunan Toki Evleri açık artırma usulü satışa çıkıyor. İhale 17 Şubat 2015 Salı günü 14.00'de yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 664 konut projesindeki 19 konut satışa çıkıyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 664 konut projesindeki 19 konut satışa çıkıyor. Daire fiyatlarının 73 bin 260 TL'den başlangıç gösterdiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Gümüşhane Köse'de 12 konut satışa çıkıyor!

TOKİ Gümüşhane Köse ' de 12 konut satışa çıkıyor. Başvuruların 15 Aralık'ta başlayacağı projede daireler 78 bin 89 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

toki ekimde satışa çıkacak konutlar Haberi

toki ekimde satışa çıkacak konutlar

Dar ve orta gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bugün itibariyle 238 adet konutu satışa çıkarıyor. Projelerdeki konutlar için en düşük taksit bedeli 524 TL olarak belirlendi


1-Erzincan Geçit 1 konut
TOKİ Erzincan Geçit projesindeki 3+1 konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Konut fiyatının 169 bin 719 TL olarak belirlendiği Erzincan TOKİ'den 1.202 TL taksit ve 25 bin 457 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

2-Kahramanmaraş Türkoğlu 8 konut
Kahramanmaraş Türkoğlu  TOKİ  projesindeki 8 konut bugün itibariyle satışa çıkıyor. 3+1a dairelere yer verilen projede konut fiyatları 172 bin 28 TL ile 194 bin 153 TL arasında farklılık gösteriyor. 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Türkoğlu için en düşük aylık taksit bedeli 872 TL olarak belirlendi.

3-Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir...