29 / 04 / 2024

toki emekli 2015 başvuruları

toki emekli 2015 başvuruları

Emeklilerimiz kontenjan ayrılan projelerde; “Emekli kimlik kartı, SGK dökümü, emekli maaşının yatırıldığı banka hesap ekstresi”nden herhangi biri ile TOKİ’ye başvuruda bulunabilecek.

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 200 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Proje 240 aya kadar vadelendiriliyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Kocaeli Kandıra kura çekilişi 13 Nisan'da!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Kocaeli Kandıra kura çekilişi 13 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Emekli Balıkesir Manyas kura sonuçları!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı Emekli TOKİ Balıkesir projesinde toplamda 500 adet konut emekliler için satışta. TOKİ Emekli Balıkesir Manyas kura sonuçları 20 Nisan Çarşamba günü yapılacak.

TOKİ Emekli Çankırı Kurşunlu 2. Etap kura çekiliş sonuçları!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Emekli Çankırı projesinde toplamda 150 konut emekliler için satışta. İşte TOKİ Çankırı Kurşunlu Emekli 2. Etap kura çekiliş sonuçları...

TOKİ Emekli Balıkesir Manyas kura çekilişi 20 Nisan'da!

Daire tiplerini 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Balıkesir Manyas projesinde toplam 500 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Balıkesir Manyas kura çekilişi 20 Nisan'da yapılacak.

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Çankırı Kurşunlu 2. Etap kura çekilişi yarın yapılacak!

Toplamda 150 konutun emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Çankırı Kurşunlu projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Emekli Çankırı Kurşunlu 2. Etap kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık!

Aylık taksitlerin 350 TL olarak belirlendiği TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta toplamda 56 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık kura çekimi 13 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kurası 3 Mayıs 2016 tarihinde çekilecek.

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık!

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık daireler için kura çekilişi 12 Mayıs 2016'dır.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli kura!

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlanan projede toplamda 500 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ Emekli kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

toki emekli 2015 başvuruları Haberi

toki emekli 2015 başvuruları

Emeklilerimiz kontenjan ayrılan projelerde; “Emekli kimlik kartı, SGK dökümü, emekli maaşının yatırıldığı banka hesap ekstresi”nden herhangi biri ile TOKİ’ye başvuruda bulunabilecek. Bu projelere başvuruda emekli derneğine üyelik şartı bulunmuyor.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, emeklilerimiz başta olmak üzere konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşlarımızı ödemeleri düşük taksitlerle ve 240 aya varan vade seçenekleriyle konut sahibi yapabilmek amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.


TOKİ, “Talep örgütlenmesi” ve “Projelerden kontenjan ayrılması” şeklinde iki ayrı yöntemle emeklilerimizi konut sahibi yapıyor.


Kontenjan uygulaması dört ilden başladı


TOKİ tarafından gerçekleştirilen projelerden konut sahibi olmayan emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan ayrılması uygulaması; Malatya, Mardin, Şanlıurfa ve Siirt illerinden başladı. İdare, diğer illerde satışa sunacağı konut projelerinden de emeklilerimiz için kontenjan ayıracak.


Konut sahibi olmayan emeklilerimizin TOKİ’ye başvurularında sadece;...