07 / 05 / 2024

toki emekli ön talep

toki emekli ön talep

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince ev almak isteyen emeklilere 17 ilde, 4 bin 354 konut yapacak. 2+1 planında konutlar için TOKİ, ilgili bankalar aracılığı ile 9-30 Aralık arasında ön talep toplayacak.

Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti!

Şişli Belediyesi Kurucu Kadrosu'ndan Emekli İnşaat Mühendisi Yalçın Alpay vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

TOKİ konutlarının dörtte biri emeklilere!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konutta şimdi sıra emeklilere geldi. TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesi kapsamında emekli vatandaşların başvuruları alınıyor.

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Kocaeli Kandıra TOKİ emekli kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Kandıra Emekli projesinin kuraları çekildi.

Malmeydanı TOKİ Emekli sözleşmeleri!

Malmeydanı TOKİ Emekli Konutları için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Nilüfer İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları açıklandı!

Nilüfer İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları açıklandı, kura çekilişi bugün gerçekleştirilen projede 1201 adet konut bulunuyor.

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz!

İrfaniye TOKİ Emekli kura sonuçları listesi 13 Temmuz bugün belli olacak. Projede yer alan konutlar TOKİ ve Nilüfer Belediyesi ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Amasya TOKİ emekli sözleşme tarihleri!

Amasya TOKİ emekli sözleşme tarihleri için son gün bugün olarak belirlendi. Proje 150 adet konuttan meydana geliyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Emekli sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirdiği emekli konutlarının sözleşmeleri 2 Mayıs-12 Mayıs tarihleri arasında imzalanacak.

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları!

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projed e198 adet konut bulunuyor.

TOKİ Emekli Projesi'ne Sakarya'da dahil edilmeli!

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TOKİ'nin emekli projesine Sakarya'nın da dahil edilmesi gerektiğini belirtti. Özkoç, 150 bin emekli bulunduğunu ve bunların büyük bölümünü de dar gelirlilerin oluşturduğunu söyledi.

Çorum TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi Mayıs'ta!

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi.

Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1!

Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1 listesi açıklandı mı? Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1 henüz açıklanmadı. Konya Meram TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün yapılacak.

toki emekli ön talep Haberi

toki emekli ön talep

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince ev almak isteyen emeklilere 17 ilde, 4 bin 354 konut yapacak. 2+1 planında konutlar için TOKİ, ilgili bankalar aracılığı ile 9-30 Aralık arasında ön talep toplayacak. TOKI Başkanı Ergün Turan, "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında da konut üretimini sürdüreceklerini ifade ederek, "Hedefimiz, hiç konut sahibi olmayan emeklilerimizi güldürmek" dedi. Dar ve orta gelirlilere dönük konut üretimlerinde emeklilere % 25 kontenjan ayırdıklarını aktaran Turan, "Dar gelirli vatandaşlanmızı 250 lira gibi düşük taksitlerle ve uzun vadeli ödeme koşullanyla yuva sahibi yapmak için faaliyeüerimizi hızlandırdık" dedi. 


TALEP ALINACAK İLLER AÇIKLANDI 

TOKİ Başkanı Turan, talep toplanacak illere ve konut sayılarına ilişkin şu bilgileri verdi: "Bursa-Nilüfer bin 200 konut, Balıkesir Bandırma-Edincik 32 konut, Karaman-Kırbağ 400 konut, Şanhurfa-Akabe 304 konut, Konya-Meıam 499 konut,...