18 / 05 / 2024

toki emekliler konutu inşaatı

toki emekliler konutu inşaatı

Emekliler Demeği Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ Emekliler Konutunda inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Emekliler Konutunda kura çekilişleri ise 18 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ 30 konutu satışa çıkardı! Fiyatlar belli oldu! 515 bin TL'den başlıyor! 2+1 ve 3+1 konut fırsatı sizleri bekliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika duyurusu geldi. 30 konutun satışa çıkarıldığını duyuran TOKİ fiyat listesini açıkladı. 515 bin TL'den başlayan konutların satışları kura ile yapılacak. İşte ayrıntılar...

TOKİ 110 konutu satışa çıkarıyor! Gaziosmanpaşa’dan konut alma fırsatını kaçırmayın!

TOKİ konut sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşmaya devam ediyor. İşte TOKİ, Gaziosmanpaşa konutlarına dair detaylar!

TOKİ binlerce konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ birçok ildeki binlerce konutu satışa çıkardı. Açık satış yöntemi ile satılan evleri almak isteyenler TOKİ’ye başvurabiliyor.

TOKİ 267 konutu satışa çıkardı!

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ sayesinde ev sahibi olma fırsatını yakalıyor. TOKİ tarafından yayımlanan ihale ilanına göre İstanbul, Manisa, Bursa ve Balıkesir'in yer aldığı illerdeki 267 adet konut için satış yapılacak. 

TOKİ'den konutu olmayan er ve erbaşlara öncelik!

Yeni askerlik sistemi teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Buna göre, TOKİ yaptığı konutların tahsisinde, kendi üzerine kayıtlı konutu olmayan erbaş ve erler öncelikli istifade ettirilebilecek...

TOKİ 31 ildeki 3 bin 930 konutu satıyor!

Dar gelirli ve emeklileri ev sahibi yapan TOKİ, 31 şehirde bulunan 3 bin 930 konutu satışa çıkardı. TOKi, emeklileri 167 liradan başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi yapıyor.

TOKİ Batman Emekliler Derneği Projesi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ tarafından Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi kapsamında 3. Bölgede inşa ettirilen 450 adet konutun teslim işlemleri 12 Ekim-31 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sakarya'daki emekliler TOKİ'den onay bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği Adapazarı Şube Başkanı Orhan Büyü, hükümetin 1 Kasım seçimlerinde vadettiği ve programına aldığı “Emekliye Ev” projesiyle ilgili önemli aşama kaydedildiğini belirtti.

TOKİ Afyonkarahisar Haydarlı 77 Tarımköy Konutu ihalesi 29' Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar İli, Haydarlı Beldesi'ne 77 adet Tarımköy Konutu yaptırılacak.

TOKİ Bingöl İnönü'deki 15 konutu satıyor!

TOKİ, Bingöl İnönü Mahallesi'nde 15 konutu satışa çıkardı. Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Ziraat Bankası aracılığıyla satılacak.

TOKİ Ağustos'ta 1.462 konutu kurayla satacak!

TOKİ Ağustos ayında toplam 1.462 adet konutu kurayla satacak. 4 ayrı ilde gerçekleştirilecek olan kuralı satışlar kapsamında emeklilere özel ve alt gelir grubuna özel konutlar da bulunuyor. İşte TOKİ'nin Ağustos'ta kurayla konut satacağı iller...

TOKİ Giresun'da 592 konutu satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Giresun'da 592 konutu satışa çıkarttı. Projede yüzde 10'dan başlayan peşinat ve 144 aya varan vade seçenekleri ile konut sahibi olunabilecek.

TOKİ Zonguldak'ta emekliler için 524 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, "Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında, işçi kenti olarak bilinen Zonguldak’ta emekliler için 524 konutu satışa sunuyor.

toki emekliler konutu inşaatı Haberi

toki emekliler konutu inşaatı

Emekliler Demeği Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ Emekliler Konutunda inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Emekliler Konutunda kura çekilişleri ise 18 Ağustos'ta yapılacak. Ekmen, "konutların inşaatının yanı sıra, sosyal donatılar ve tesisler, 1.100 adet 2,5-3 metrelik ağaç dikimi, 5 adet Çocuk parkı, 8 adet kamelya ve her blok sayısına göre araç park yeri, 11 adet dükkan , kapsamlı ve pilot sağlık ocağı , 3 katlı 750 kişilik camii, 4 katlı 32 derslikli okul, her blokta ön arkalı 2 adet kamera sistemi, 52 dönüm yeşil alan mevcut olup kaldırım ve parke yollarına başlanmış gidiş ve gelişler yollan yapılmaktadır" dedi.


Batman...