04 / 05 / 2024

toki emekliyue özel konut

toki emekliyue özel konut

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karabük mitinginde yaptığı konuşmada; TOKİ'ye talimat verdiğini, emeklilere ek yük getirmemek için taksit tutarının 250 lira olarak belirlendiğini söyledi. Talimatı alan TOKİ çalışmaya başladı.

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut fiyatları ne kadar? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut tipleri neler? İşte TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Halkbank'tan TOKİ indirim kampanyasına özel kredi!

TOKİ tarafından başlatılan ve 18 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek olan “Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası” kapsamında Halkbank özel kredi sağlayacak. 

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

Kayaşehir TOKİ'nin özel projesi!

TOKİ Kayaşehir konutlarının sahipleri, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişi ile belirlendi. 1.892 konutun kura çekiminde duygu dolu anlar yaşandı.

Halkbank'tan TOKİ'nin Kapama Kampanyası'na özel kredi!

Halkbank, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan "Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası"ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunacak.

TOKİ'den engelli vatandaşlara özel konut düzenlemesi!

Konut ihtiyacı olan engelli vatandaşlara özel olanaklar ve kontenjan sunan TOKİ, inşa ettiği evlerde bu kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için özel mimari düzenlemeler de uyguluyor.

Keçiborlu'ya özel TOKİ projesi!

Isparta Keçiborlu'da hayata geçirilecek olan TOKİ projesi için belediye tarafından özel proje hazırlandı.

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu!

TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel projesindeki daireler için kura çekimi bugün yapılacak. TOKİ Karaman Kırbağı Emeklilere Özel kura çekim sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016!

Sivas Yenimahalle TOKİ projesinde 184 adet konut bulunuyor. Peki Sivas Yenimahalle Emekli kuraları nerede çekilecek? İşte Sivas Yenimahalle TOKİ emeklilere özel 2016 detayları...

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emeklilere Özel kurası!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emeklilere Özel projesinde başvurular yarın sona erecek. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emeklilere Özel kurası ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

toki emekliyue özel konut Haberi

toki emekliyue özel konut

Hükümet, muhalefetin ikramiye vadettiği emeklileri ev sahibi yapmak için harekete geçti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karabük mitinginde yaptığı konuşmada; TOKİ'ye talimat verdiğini, emeklilere ek yük getirmemek için taksit tutarının 250 lira olarak belirlendiğini söyledi. Talimatı alan TOKİ çalışmaya başladı. 

İlk denemesini Batman'da gerçekleştiren TOKİ, gelen talepler doğrultusunda projeleri hayata geçirecek. Proje kapsamında emekli ve dar gelirlilerin 240 ay vade ve 250 lira taksitle ev sahibi olabileceğini belirten TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, ev sahibi olmak isteyen emeklilere çağrıda bulundu. Turan, “Başbakanımızın açıklamasından sonra yaptığımız konutlarda emeklilerimize öncelikli bir avantaj sağlayacağız. 200 bin ilave konut daha yapacağız. Emekliler ve dar gelirliler, 240 ay vade ve 250 lira taksitle ev sahibi olabilecek. Evler 75 metrekare olacak mimari olarak en uygun şekilde tasarlanacak. Bunun...