06 / 05 / 2024

TOKİ Emet

TOKİ Emet

TOKİ'nin 4. etap projesi kapsamında ilçeye 272 daire daha yapacağı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Emet Belediyesi TOKİ ile bir çalışma yaparak, ilçeye 4. etap TOKİ'nin yapılması konusunda anlaşma sağladı.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Kütahya Emet TOKİ'de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Emet projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Emet projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Emet TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Emet 2022 ucuz konut projesi...

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Kütahya Emet kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Emet'te hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

Kütahya Emet KYK Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde inşaatı süren 25 milyon lira maliyetli 400 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kütahya Emet'te yıkım çalışmaları başladı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

TOKİ Emet Haberi

TOKİ Emet


Kütahya'nın Emet ilçesine, TOKİ'nin 4. etap projesi kapsamında ilçeye 272 daire daha yapacağı bildirildi. 

Edinilen bilgiye göre, Emet Belediyesi TOKİ ile bir çalışma yaparak, ilçeye 4. etap TOKİ'nin yapılması konusunda anlaşma sağladı. 


Birinci TOKİ alanının yanına yapılacak olan konutların ilk olarak, zemin etüt çalışmaları yapıldı. 40 bin metre kare alana yapılacak olan konutlar 10 blokta toplam 272 adet konutun 2+1 ve her dairenin de 84 metrekare olacağı belirtildi.


Eskişehir'in Sesi Son...