06 / 05 / 2024

toki erzurum yatırımları

toki erzurum yatırımları

Erzurum’da Kentsel Dönüşüm çalışmalarına hız verildi. 17 farklı bölgede 480 hektarlık alanı 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' ilan eden Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle TOKİ, Erzurum'da bin konutun yapımına başladı.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Nevşehir'de TOKİ yatırımları görüşüldü!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde şehir merkezinde halen devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar, Belediye Başkanı Atilla Seçen’in makamında düzenlenen bir toplantıda değerlendirildi.

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

TOKİ yatırımları artarak devam edecek!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, projeleri ve yeni yatırımları anlattı. Turan, ''Sosyal donatı yatırımlarımız 2017’de artarak devam edecek'' diye konuştu.

Erzurum yatırımları masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, periyodik olarak düzenlediği yatırım toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

İstanbul'da Erzurum yatırımları konuşuldu!

Erzurum Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul'da düzenlenen toplantıda, İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamlarıyla 'Erzurum'a yatırım' konusu konuşuldu.

Binali Yıldırım'dan Erzurum yatırımlarına tam not!

Başbakan Binali Yıldırım, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü yatırım, hizmet ve projeleri hakkında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den brifing aldı. Başbakan Yıldırım brifing sonrası Büyükşehir’in yatırımlarına tam not verdi.

TOKİ'nin Çorum yatırımları 363 milyon TL'ye ulaştı!

Toplu Konul İdaresi Başkanlığı Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, AK Pati Çoram Milletvekili vc TBMM İdare Amin Salim Uslıfyu ziyaret etti. Çorum'da TOKİ konut yatırımları ele alındı.

Mehmet Ergün Turan: Trabzon TOKİ'den ciddi yatırımlar aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyaret eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, burada yaptığı açıklamada, kentin önceki yıllarda TOKİ'den ciddi yatırımlar aldığını söyledi.

TOKİ Başkanı Karabel Trabzon yatırımlarını inceledi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Trabzon gezisine katılan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, yatırımları yerinde görmek ve durum değerlendirmesinde bulunmak üzere kentte bazı ziyaretlerde bulundu....

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

toki erzurum yatırımları Haberi

toki erzurum yatırımları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verdi. Belediye, 17 farklı bölgede toplam 480 hektarlık alanı 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' olarak ilan etti. Bu alanların 113 hektarlık kısmında analiz, imar planı ve kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı. Erzurum'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Göreve geldikten sonra süratli bir şekilde çalışmalara başladık. Şehir planı üzerinde çalışıyoruz” diye konuştu.


İhale bitti inşaatlar başladı


Kentsel Dönüşüm çalışmaları çerçevesinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle TOKİ, Aziziye İlçesi'nde ve Eski Mal Meydanı'nda konut ihalesi yaptı ve inşaatlara başladı. Birinci etapta 300 konut Aziziye’de, 600 konut da Eski Mal Meydanı'nda olmak üzere takribi olarak 1000 konut yapılıyor. İkinci etapta ise 600 konut için ihaleye çıkılıyor. Bundan sonra ise...