30 / 04 / 2024

TOKİ Eskişehir etüd raporu ihale

TOKİ Eskişehir etüd raporu ihale

TOKİ Afyon imar planı değişikliğine esas jeolojik-jeoteknik etüd raporu ile Afyonkarahisar, Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova'da zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Eskişehir 100 bin konut projesinde taksitler 22 bin TL'ye kadar yükseldi! Mağdurlar tepkili!

TOKİ Eskişehir 100 bin sosyal konut projesinin mağdurları dün Meclis'teydi. Evlerine kavuşamayan mağdurlar, yükselen fiyatlara tepkili. İşte detaylar...

TOKİ Eskişehir için harekete geçti! Ucuz konutlar için düğmeye basıldı! 

TOKİ, dar gelirli aileleri aileleri ev sahibi yapıyor. TOKİ, Eskişehir projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Eskişehir projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi nerede? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi konut fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 projesi kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 500 adet daire inşa edilecek. İşte tüm detaylarıyla TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Mamuca 2019 başvuru detayları!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Mamuca 2019 başvuruları ne zaman?TOKİ Eskişehir Odunpazarı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Eskişehir Odunpazarı ödeme planı nasıl? İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Mamuca 2019 başvuru detayları...

10 soruda TOKİ Eskişehir 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Eskişehir 50 bin konut kampanyası kapsamında kaç konut hayata geçirilecek? TOKİ Eskişehir 50 bin konut için başvurular ne zamana kadar alınacak? TOKİ Eskişehir 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte  10 soruda TOKİ Eskişehir 50 bin konut kampanyası 2019 detayları..

TOKİ 50 bin konut Eskişehir 2019!

TOKİ 50 bin yeni sosyal konut kampanyası Eskişehir'de de başladı. TOKİ 50 bin konut Eskişehir 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Eskişehir 2019 başvuruları nereye yapılacak? TOKİ Eskişehir başvuru şartları neler? İşte TOKİ 50 bin konut Eskişehir 2019 detayları...

TOKİ Eskişehir zemin etüd raporu ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İlinde İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik ve Jeofizik Zemin Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alım İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılıyor. 

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü'nde sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut!

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü kura sonuçları 252 konut henüz belli olmadı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Alt Gelir başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Alt Gelir Grubu Konut Projesi'nde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Eskişehir etüd raporu ihale Haberi

TOKİ Eskişehir etüd raporu ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon ilinde imar planı değişikliğine esas jeolojik-jeoteknik etüd raporu hazırlatılması işi ile Afyonkarahisar, Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova illerinde zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek. 

İhale ilanı;

Afyon ilinde İmar Planı değişikliğine Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd raporu hazırlatılması işi ile Afyonkarahisar,Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova illerinde Zemin Etüdü Raporları Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun...