27 / 04 / 2024

toki esnaf mahalleleri

toki esnaf mahalleleri

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnaf ve sanatkara. TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde mutlaka yer vermelidir.Sadece yüksek binalardan ibaret olan yerleşim yerlerinde esnaf mahalleleri kurarak kent dokusu korunmalı" dedi

TOKİ'den İstanbul esnafına yeni çarşı geliyor!

TOKİ, Rami Kışlası'nda 1986'dan bu yana geçici olarak faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı için Kayabaşı Batı Resneli Bölgesi'nde modern bir çarşı inşa edecek.

TOKİ esnafı ev ve dükkan sahibi yapacak!

Şimdiye kadar binlerce dar gelirlinin ev sahibi olmasını sağlayan Toplu Konut idaresi (TOKİ), şimdi de evsiz esnaf ve sanatkarları ev sahibi yapma kararı aldı.

TOKİ esnaf kampanyası ne zaman başlayacak?

TOKİ, dar gelirli ve emeklilerden sonra esnaf için de konut yapmaya hazırlanıyor. Artık evsiz esnaf kalmayacak. Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa TOKİ ev yapacak.

TOKİ esnaf detayları!

TOKİ esnaf projesi kapsamında esnafa ve sanatkârlara özel ev yapacak. Projedeki amaç evsiz ve dükkansız esnaf kalmaması. İşte, TOKİ esnaf detayları!

TOKİ Esnaf projesi başvuru detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından esnafa ve sanatkarla yönelik başlatılan projede tüm esnafın konut sahibi olması amaçlanıyor. İşte, TOKİ Esnaf projesi başvuru detayları!

TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları!

TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Esnafın geleceğini garanti altına almayı amaçlayan kampanya kapsamında Türkiye genelinde tüm esnaflar uygun koşullarda ev sahibi olacak.

TOKİ Esnaf Konutları başvuru detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Türkiye genelinde esnafların uygun koşullar ile ev sahibi olması planlanıyor. İşte TOKİ Esnaf Konutları başvuru detayları...

TOKİ Esnaf Evleri başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Esnaf Projesi başvuru işlemleri devam ediyor. Proje kapsamında esnafların uygun koşullarda konut sahibi olmaları amaçlanıyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ ev sahibi olamayan esnaf ve sanatlara özel bir kampanya başlattı. Projede başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Konutları başvuru 2015!

Başvuru süreci devam eden TOKİ Esnaf projesi kapsamında esnafların kira öder gibi ev sahibi olmaları amaçlanıyor. İşte TOKİ Esnaf Konutları başvuru 2015 detayları...

TOKİ Esnaf Evleri projesi!

'Evsiz esnaf kalmayacak' sloganıyla başlatılan TOKİ esnaf projesi ile Türkiye genelindeki esnafların ev sahibi olması amaçlanıyor. İşte, TOKİ Esnaf Evleri projesi detayları...

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,Türkiye genelindeki esnaflara özel konut projesi geliştirecek. Proje kapsamında tüm esnafların ev sahibi olması amaçlanıyor.

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Kira öder gibi ev sahibi olmak amacıyla hayata geçirilen TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

toki esnaf mahalleleri Haberi

toki esnaf mahalleleri


Şehirlerin kimliğini oluşturan belli başlı özelliklerin başında yöresel yemek, giysi ve takılar ile esnaf çarşılarının geldiğini söyleyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Ekonominin barometresi olan esnaf ve sanatkara. TOKİ kentsel dönüşüm bölgelerinde mutlaka yer vermelidir. Kentler bina doldu. Sadece yüksek binalardan ibaret olan yerleşim yerlerinde esnaf mahalleleri kurarak kent dokusu korunmalı" dedi. Halka sağlanan olanakların, esnafa da uygulanmasını isteyen Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Şehirlerin çehrelerini değiştiren, hava sirkülasyonunu engelleyen TOKİ yapılaşmaları, kent dokusunu koruyan esnaf mahalleleri ile dengelenmelidir. Uygun fiyat ve avantajlarla halkımızın ev almasını sağlayan TOKİ. 8 yılda 81 ilin 800 ilçesinde 2 bin 992 şantiyede 633 bin 336 konut üretti. Bu rakam, 100 bini aşkın nüfuslu 25 şehre denk geliyor. Şehirlerin...