29 / 04 / 2024

toki esnaf projesi

toki esnaf projesi

TOKİ, dar gelirli ve emeklilerden sonra esnaf için de konut yapmaya hazırlanıyor. Artık evsiz esnaf kalmayacak. Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa TOKİ ev yapacak.

TOKİ esnaf detayları!

TOKİ esnaf projesi kapsamında esnafa ve sanatkârlara özel ev yapacak. Projedeki amaç evsiz ve dükkansız esnaf kalmaması. İşte, TOKİ esnaf detayları!

TOKİ Esnaf projesi başvuru detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından esnafa ve sanatkarla yönelik başlatılan projede tüm esnafın konut sahibi olması amaçlanıyor. İşte, TOKİ Esnaf projesi başvuru detayları!

TOKİ Esnaf Evleri başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Esnaf Projesi başvuru işlemleri devam ediyor. Proje kapsamında esnafların uygun koşullarda konut sahibi olmaları amaçlanıyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ ev sahibi olamayan esnaf ve sanatlara özel bir kampanya başlattı. Projede başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Esnaf Konutları başvurusu nasıl yapılıyor?

Cevdet Yılmaz: TOKİ'den uygun koşullarla konut imkanı sunuyoruz!

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "BAĞ-KUR’lu çalışıyorsa, primi yüzde 10’a düşürmüştük 15’ten, şimdi onu sıfırlıyoruz. TOKİ’den yine uygun koşullarla konut imkanları oluşturuyoruz." dedi.

TOKİ'den esnafa özel konut projesi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, evsiz esnaf kalmayacağını, normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) ev yapacağını belirtti.

TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

Kira öder gibi ev sahibi olmak amacıyla hayata geçirilen TOKİ Esnaf kampanyası başvuruları devam ediyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Esnaf Konutları kampanyası!

TOKİ Esnaf Konutları kampanyası kapsamında esnafın geleceği garanti altına alınıyor. Kira öder gibi uygun taksitlerle ev sahibi olunabilecek projede başvurular devam ediyor.

Evsiz esnaf kalmayacak!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafımıza TOKİ ev yapacak" dedi.

TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak?

Esnafın geleceğinin garanti altına alınacak TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak? TOKİ Esnaf Evleri başvuru şartları neler?

TOKİ Esnaf projesi başvuruları!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), esnafa yönelik projelerine hız verdi. TOKİ Esnaf projesi için başvuruda bulunmak yeterli olacak.

TOKİ'den esnafa özel proje!

Piyasa şartlarında kazançlarından artırarak ev sahibi olamayan esnaflara özel TOKİ'den konut ve dükkan müjdesi geldi.

TOKİ Esnaf projesi!

TOKİ esfana özel ev yapacak. Esnaflar kira öder gibi ucuz taksitlerle bulunduğu ilde evini alabilecek. İşte, TOKİ Esnaf projesi detayları...

TOKİ esnafı kolay ev sahibi yapacak!

Her yıl Türkiye'nin dört bir yanında binlerce dar gelirli aile ve emekliyi ev sahibi yapan TOKİ, esnafa yönelik projelerine hız verdi. Hedef konutsuz ve dükkansız esnaf bırakmamak.

TOKİ Bolu projesi geliyor! 236 yeni konut için tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi tarih belli oldu. Proje kapsamında Gerede'de 236 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı! Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş projesi için yeni tarihi açıkladı. Tek bir ilçede tam 697 yeni konut inşa edilecek. 

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu! Tonya'ya 157 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi için tarih belli oldu. TOKİ Trabzon Tonya projesi 3 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ, Sinop projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 88 yeni konut geliyor!

TOKİ Sinop 2023 projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin resmi internet sitesindeki detaylara göre, tek bir ilçeye 88 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ Denizli projesi için son dakika müjdesi! 393 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için son dakika müjdesi geldi. Pamukkale'de inşa edilecek 393 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Denizli projesi için tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçedeki 393 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için tarih resmen belli oldu... Tek bir ilçedeki 393 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Denizli Pamukkale projesi detayları...

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi! 53 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 53 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Manisa projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... 140 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Manisa Demirci 2023 projesi...

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih belli oldu! Sadece bir ilçeye 439 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Denizli projesi için yeni tarih belli oldu... Sadece bir ilçeye 439 yeni konut geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih geldi! 151 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 151 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor...

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Edirne 2023 projesi detayları...

TOKİ Konya projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 127 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... 127 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projesi ihalesi...

toki esnaf projesi Haberi

toki esnaf projesi


TOKİ, dar gelirli ve emeklilerden sonra esnaf için de konut yapmaya hazırlanıyor. Artık evsiz esnaf kalmayacak. Normal piyasa şartlarında kazançlarından artırarak bir ev sahibi olamayan esnafa TOKİ ev yapacak. Esnaf, kira öder gibi ucuz taksitle bulunduğu ilde evini alabilecek


Kiralama imkanı da olacak

2 milyondan fazla esnaf bu ülkenin ekonomisine büyük katkılar sunuyor. Esnaf ve sanatkarlar her zaman kazanmıyor, borçlar hemen kapanmıyor. Alacaklıların biri gitse diğeri geliyor. Günün ya da ayın sonunda elde avuçta sıcak paradan eser kalmıyor. Bu yüzden esnafın birikim yapması çok da kolay olmuyor. 

Tasarruf etme imkanı bulamayarak ev ya da dükkan sahibi olamayan esnaf için devlet harekete geçti. Şimdiye kadar binlerce dar gelirlinin ev sahibi olmasını sağlayan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), şimdi de evsiz esnaf ve sanatkarları...