05 / 05 / 2024

toki ev iadesi

toki ev iadesi

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan konut sahibi olma imkanı bulanlar ödemelerde sıkıntı çekebiliyor. Bu durumda TOKİ ev iadesi nasıl yapılır? İşte yanıtı...

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ para iadesi hangi bankadan alınacak?

TOKİ sosyal konut projesine başvuran vatandaşlar 500 TL ödeme yapmıştı. Başvurusu onaylanmayanlar 500 TL geri ödemesinin ne zaman yapılacağını merak ediyor.

TOKİ ücret iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ başvuru ücret iadesi nereden yapılacak?

Milyonlarca vatandaş TOKİ heyecanı yaşamaya devam ederken kura sonucu olumsuz olanlar TOKİ 500 TL ücret iadesi ne zaman yapılacak? diye merak ediyor. Peki TOKİ iade parası ne zaman hesaplara yatırılacak? İşte detaylar...

TOKİ iade paralarının sorgulaması devam ediyor! TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ para iadesi, kuralarda ismi çıkmayan vatandaşların araştırdığı konular arasındadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtlar!

TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

TOKİ para iadesi konusu şu sıralarda vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaktadır. Başvuru yapan ancak kura çekilişlerinde ismi çıkmayan kişiler, TOKİ para iadesinin ne zaman açıklanacağını sorguluyor. İşte o soruların yanıtları!

TOKİ para iadesi gerçekleştirecek! Paranızı almadıysanız hemen buraya bakın içeride paranız kalmasın

Tarihin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda çıkmayan çok sayıda vatandaş da var. TOKİ tarafından bu vatandaşların başvuru parası iade edilecek.

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

toki ev iadesi Haberi

toki ev iadesi

TOKİ ev iadesi nasıl yapılır?

TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından inşa edilen konutlardan konut sahibi olma imkanı bulanlar ödemelerde sıkıntı çekebiliyor. Bu durumda TOKİ evini iade etmek isteyenler nasıl bir yol izlemelidir? TOKİ ev iadesi nasıl yapılır?


TOKİ ev iade şartları..

TOKİ'den konut sahibi olan alıcılar, ödemelerde zorluk çekmeleri halinde TOKİ'ye evi iade edebiliyor. Bu hususta en çok merak edilen noktalar arasında yapılan ödemelerin geri iade edilip edilemeyeceği oluyor.


İade durumlarında sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek ödenen taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade ediliyor.


ALT GELİR GRUBU

OTURMA KOŞULU ve DEVİR İŞLEMLERİ ;

Alt gelir grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.


Ayrıca, sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcının veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup,...