12 / 05 / 2024

toki Evka- 5 ne olacak

toki Evka- 5 ne olacak

5 Mahallesi’nde incelemede bulunarak, ’’Yapılan ilk değerlendirmede şu an için evleri boşaltmayı gerektirecek bir durum yok’’ dedi.Evka- 5 Mahallesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları arasında bulunan...

TOKİ Tuzla 5 bin 750 konut 2+1 kuraları çekiliyor! Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla 5 bin 750 konut projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların kuraları çekiliyor. İşte Tuzla TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı 2024...

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

2023 bitmeden TOKİ'den 5 şehre 1.372 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 ilde 1.372 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihalesi 2023 yılı bitmeden yapılacak.

TOKİ 2023 5.etap kura çekiliş tarihleri gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek 2023 Ocak TOKİ kura takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyak konut projesi 'İlk Evim İlk İş Yerim' kapsamında il il kura çekimleri devam ediyor. Dairelerin hak sahiplerinin açıklandığı TOKİ kura çekimi beşinci kura takvimi yayınlandı. İşte il il peş peşe çekilecek 2023 Ocak TOKİ kura takvimi...

TOKİ'den 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 5 milyon vatandaşa bir milyon yüz bin sıcak yuva inşa etti.

TOKİ'den 5 ilde ucuz konut fırsatı! Başvurular başlıyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 5 şehirde başlattığı 5 yeni kampanya için başvurular Pazartesi günü başlıyor. Projelerde toplam 446 konut yer alıyor....

Bu illerde yaşayanlar bayram edecek! TOKİ'den 5 ilde ucuz konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları düşük taksitlerle ev sahibi yapmaya devam den Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 ilde ucuz konut fırsatı sunuyor. Konutlar için taksit bedelleri 889,35 liradan başlıyor.

TOKİ'den 5 ilde ucuz konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 5 ilde başlattığı 7 yeni kampanya için başvuru dönemi başladı. Projelerde toplam 530 adet konut bulunuyor...

TOKİ'den 5 bin 497 ucuz konut geliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Temmuz ayında 5 bin 497 konutun ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olma müjdesi!

2020 yılı TOKİ alt gelir grubu ucuz konut satış listesi yayınlandı. TOKİ, 5 bin lira peşinat ve 305 liradan başlayan taksitlerle alt gelir grubunu ev sahibi yapacak. 

TOKİ'nin 5 ildeki 8 bin 900 konutu sahiplerini bulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin 5 ildeki 8 bin 900 konutunun sahiplerini bulacağını açıkladı. Kurum, kuraların bu hafta çekileceğini belirtti...

TOKİ'den 5 bin lira peşinat, 344 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 17 ilde 5 bin lira peşinat ve 344 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projeler kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ'den 5 adımda konut alma rehberi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı2nın inşa edeceği 100 bin konut için başvuru dönemi başladı. Peki 100 TOKİ'den nasıl ev alınır?

toki Evka- 5 ne olacak Haberi

toki Evka- 5 ne olacak

5 Mahallesi’nde incelemede bulunarak, ’’Yapılan ilk değerlendirmede şu an için evleri boşaltmayı gerektirecek bir durum yok’’ dedi.

Evka- 5 Mahallesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları arasında bulunan bölgede bir süre önce derin yarıklar oluştu. Bölgede Dokuz Eylül Üniversitesi’nden gelen uzman ekibin incelemesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışma başlattı. En riskli bölgede başlayan çalışmalar doğrultusunda şu ana kadar toplam 28 fore kazık çakıldı. Bölgeye toplam 216 fore kazığın çakılmasının planlandığı öğrenildi.

Heyelan riskinin ortaya çıkmasından sonra inceleme yapmak üzere TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin bölgeye geldi. Şahin evleri ve bölgeyi gezerek vatandaşları dinleyip incelemelerde bulundu.


“DETAYLI ÇALIŞMALAR YAPILDI”

Konu ile ilgili açıklama yapan Ahmet Şahin, ’’Bu bölge 1995 yılında Harmandalı Belediyesi tarafından imar planlarında konut alana ayrılmış yerler. Bizim de 2009...