04 / 05 / 2024

toki evlerinde çocuk parkı düzenleme

toki evlerinde çocuk parkı düzenleme

Çorum Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri huzurlu bir ortam alternatifi oluşturulacaktır” dedi...

TOKİ sözleşme nereden yapılır? TOKİ’den ev çıkarsa satılabilir mi? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ konutları gündemde olan konulardan biridir. Yapılan kuradan isimleri çıkanlar ise hummalı bir araştırma içindeler. İşte TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşların sorduğu birtakım sorular ve yanıtları!

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, çocuk odası hazırladı!

Çocuk sahibi olma kararı alan Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, hazırlıklara evlerinde çocuk odası hazırlayarak başladı.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Nevşehir TOKİ bloklarına çocuk oyun parkı yapıldı!

Nevşehir’in Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 419 konutluk TOKİ bloklarının bulunduğu alana 3000 metrekarelik alanda çocuk oyun alanı ve dinlenme parkı yapıldı.

Türkiye'de 3.5 milyon kişi TOKİ evlerinde yaşıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 5’inin TOKİ binalarında yaşadığını, hedeflerinin ise Türkiye nüfusunun 7 milyonunu TOKİ’lerde yaşaması olduğunu belirtti.

Gemlik TOKİ evlerinde emeklilere yüzde 10 pay ayrılacak!

Türkiye Emekliler Günü nedeniyle Şube Başkanı Ömer Şimşek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesi üyelerine TOKİ evlerinden yüzde 10 pay ayrılacağını müjdeledi.

Ergün Turan: 2023'te 5.5 milyon kişi TOKİ evlerinde oturacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2023 yılında TürkiyeÜe yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" dedi.

Ayşenur İslam: 62 Çocuk Destek Merkezi var!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, ANKA Çocuk Destek Programı'nın Meyra Otel'deki tanıtım toplantısına katıldı. İslam ''ANKA'dan doğacak yeni programları çocuk evleri ve sevgi evlerinde uygulamayı istiyoruz'' dedi.

Nevşehir'de yeni Toki blokları alanında dinlenme parkı yapımı sürüyor!

Nevşehir'in en önemli yerleşim alanlarından biri haline gelen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki yeni Toki bloklarının bulunduğu alanda çocuk oyun alanı ve Dinlenme Parkı'nın yapımı hızla devam ediyor...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde kura çekişleri 2 Kasım 2013 tarihinde yapılacak. Yüzde 12 peşinat ile 180 aya taksitlendirilebilen Toki Gaziantep Beylerbeyi Evlerinde sadece 2+1 daireler bulunuyor...

toki evlerinde çocuk parkı düzenleme Haberi

toki evlerinde çocuk parkı düzenleme


Çorum Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen her mahalleye park yapım çalışmaları devam ediyor.


Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri ve aynı zamanda çocuklarımızın güvenle oyun oynayacağı huzurlu bir ortam alternatifi oluşturacaktır” dedi.


Park ve yeşil alanların modern şehir yapılanmasının akciğerleri olduğunu vurgulayan Başkan Uzunkaya bu çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini belirterek, “Halka hizmet hakka hizmet düsturundan şaşmadan halkımıza layık olanın en iyisini projelerimiz ve planlarımız dahilinde gerçekleştirmekteyiz” dedi.


Maraş...