06 / 05 / 2024

toki eyüp karadolap dönüşüm

toki eyüp karadolap dönüşüm

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Karadolap mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile bir protokol imzaladı.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

Eyüp Karadolap'ta sosyal etkinlik alanı talebi!

İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Karadolap Mahallesi'ne yapılmak istenen camii inşaatına karşı mahalleliden sosyal etkinlik alanı talebi geldi.

Eyüp Karadolap ve İslambey kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Eyüp Karadolap ve İslambey'de dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Karadolap mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile bir protokol imzaladı.

Eyüp Karadolap Mahallesi'ndeki çocuk parkı imara mı açılacak?

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı, Alibeyköy Karadolap Mahallesi'nde bulunan aynı zamanda afet toplanma bölgesi olan çocuk parkının imara açılmasına direnen mahallelilerle 'ikna' toplantısı gerçekleştirdi, ancak başarılı olamadı.

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta emekliler TOKİ'den ev sahibi olacak!

Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, 2015 yılında ki çalışmalar ve 2016 yılına ait projeler hakkında Güneş Medya yönetim kurulu başkanı ve Gazete Tokat imtiyaz sahibi Mehmet Aktürk'e makamında önemli açıklamalarda bulundu.

Eyüp Karadolap imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi Karadolap Mahallesi, F21C19B4D pafta, 742 ada, 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 12 Aralık 2014 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı

Eyüp Karadolap Mahallesi de dönüşecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Karadolap Mahallesi gezisinde ziyaret ettiği Eyüp İlçe Mahalleleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nde Karadolap mahallesi kentsel dönüşüm sürecinin yakında başlayacağını açıkladı...

Eyüp su kesintisi 5 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Karadolap mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 5 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 23 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Karadolap mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Eyüp su kesintisi 9 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Alibeyköy, Çırçır ve Karadolap mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 9 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 16:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Eyüp su kesintisi 23 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp ilçesinin Karadolap mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 23 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 10:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

toki eyüp karadolap dönüşüm Haberi

toki eyüp karadolap dönüşüm


İslambey ve Karadolap mahallelerinde hızlandırılan kentsel dönüşüm projeleri kapsamanda Eyüp Belediyesi, TOKİ iş birliğinde bir protokol imzanladı. İmzalanan protokolle; İslambey ve Karadolap mahalleleri kent kısımlarını yeniden inşa etmek, kentin tarihi ve kültürel dokusunu korumak veya deprem riskine karşı tedbirler almak amacıyla kentsel dönüşüm ve gelişim projeleri uygulanacak.


İmzalanan protokolün ardından kentsel dönüşüm ile ilgili kısa bir konuşma yapan Başkan Aydın, "Ülkemizin en saygın, en yetkili ve en güçlü kurumlarından biri olan TOKİ ile bir ön protokol imzaladık. Kentsel dönüşüme ihtiyacı olan İslambey ve Karadolap bölgemizin tespit çalışmaları açısından meclisimizden bir yetki almıştık. Bu alanları da İstanbul Büyükşehir Belediyemiz kentsel yenileme alanı ilan etti. Şimdi bu iki karar üzerine imzaladığımız protokol uyarınca TOKİ buralarda birtakım çalışmalar, tespitler yapacak ve bu tespitlere...