27 / 04 / 2024

toki fırsatları

toki fırsatları

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan 15 yılda 800 bin 112 konut ürettiklerini belirtti. 250 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunan TOKİ, her yıl evi olmayan 15 bin emekliyi ev sahibi yapacak.

TOKİ'den ucuz ev ve dükkan arayanlara büyük fırsat!

Portföyünde yer alan 125 gayrimenkulü ihale yöntemiyle satışa açan TOKİ'nin fiyat politikası dikkat çekiyor. Ev ve dükkan sahibi olmak isteyenlerin önünü açan TOKİ, gayrimenkuller için cazip tahmini bedeller belirledi.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

TOKİ'den emekliye kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte maaş zamlarında umduğunu bulamayan emeklilere,Toplu Konut idaresi'nden müjde geldi. Emekli vatandaşlara maaşa göre kira öder gibi kolay ev sahibi olma imkânı sunulacak.

TOKİ'den arsa yatırımcısına 2014 yılının ilk fırsatı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), arsa yatırımcısına 2014'ün ilk fırsatını sunuyor. İdare aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Erzurum gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 16 şehirdeki 55 arsayı açık artıma yöntemiyle satacak.

TOKİ'den arsa yatırımcısına fırsat!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Erzurum gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 16 şehirdeki 55 arsayı açık artıma yöntemiyle satacak.

TOKİ Ekim ayı fırsatları başlıyor!

Binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ'de Ekim ayı fırsatları başlıyor. Çekilişsiz ve kurasız kampanya sunan TOKİ, konut ve iş yeri için başvuru tarihlerini açıkladı. İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den Temmuz ayı fırsatları!

TOKİ'nin internet sitesinde Temmuz ayı satış ve kiralama fırsatları açıklandı. Muhammen bedeli yaklaşık 1 milyar 100 milyon 305 bin 828 TL olan arsaların satışı ve kiralanması 9 Temmuz'da "Açık Artırma" yöntemi ile yapılacak.

TOKİ'den bayram fırsatları!

TOKİ yatırımcılara Ağustos ayında fırsatlar sunmaya devam ediyor. Düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla ev ya da iş yeri almak isteyenler, uygun fiyatlarla açılışı yapılan açık artırmalara katılarak kazanıyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar'da!

Vade farkı olmadan ödeme yapılabilen projede toplam 304 adet daire yer alıyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar; Sur Yapı İlkbahar 'da" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Batışehir'de Premium'a özel yeni fırsatlar sunuluyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği ve büyük satış başarısı yakalayan Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabınaözel yeni fırsatlar sunuyor.

Batışehir'de Premium etabına özel yeni fırsatlar!

EgeYapı Group'un EPP iş birliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağcılar’da hayata geçirdiği Batışehir, bu yıl içerisinde teslim edilecek olan Premium etabına özel yeni fırsatlar sunuyor.

Toya Moda'da kredi fırsatları!

İstanbul’un en çok kazandıran bölgelerinden Basın Ekspres Yolu’nda yer alan TOYA MODA, ev sahibi olmak isteyenleri cazip kredi fırsatları ile buluşturuyor.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz!

Toplam 342 adet dairenin yer aldığı Mirage Rezidans Güneşli'de lansmana özel indirimler uygulanıyor. Proje "Mirage Residence: Bu tarz fırsatlar kaçırılmaz" sloganıyla satışlarına devam ediyor.

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

toki fırsatları Haberi

toki fırsatları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut üretimi hakkında bir takım açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün Turan, 15 yılda 800 bin 112 konut ürettiklerini belirtti.  


Başkan Turan, "Dar gelirli, konuta erişmekte zorlanan vatandaşları konut sahibi yapmak için var gücümüz ile çalışıyoruz" dedi.


Turan, TOKİ'nin ürettiği konutların yüzde 85'inin sosyal konut olduğunu söyledi. Turan, "Dar ve orta gelir grubundaki vatandaşlarımıza dönük konut ve sosyal yaşam alanlarımızın inşası sürerken, özel kontenjan ayırdığımız başta şehit yakını ve gazilerimiz olmak üzere konut ihtiyacı olan vatandaşlarımızı TOKİ çatısı altında yuva sahibi yapmaya çalışıyoruz. Emekli büyüklerimizi de dinlenme dönemlerinde rahat ettirmek istiyoruz. Evi olmayan emekliler için her projeden ayırdığımız konut oranı yüzde 25'tir. 240 aya kadar vadeli satış yapılıyor. Taksit tutarları ise 250 liradan başlayarak,...