14 / 05 / 2024

toki gata hastanesi

toki gata hastanesi

TOKİ tarafından yaptırılacak GATAnın yeni binası, normal durumlarda 900 kişi olan kapasitesini savaş, salgın hastalık, afet gibi olağanüstü durumlarda 1,5 katına kadar çıkarabilecek

TOKİ Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi yarın gerçekleşecek.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 26 Ocak'ta!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. . TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi 26 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Samsun 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ihalesi 30 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun ili 200 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 30 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Kırklareli Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi ihalesi 1 Şubat'ta!

TOKİ'nin Kırklareli Pınarhisar'da hayata geçireceği Pınarhisar 30 yataklı devlet hastanesi inşaat ihalesi 1 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

Uşak Banaz Devlet Hastanesi yeni binasına taşındı!

Toplu Konut İdaresi (TOKI) tarafından ihale edilen 60 yataklı devlet hastanesi tamamlandı ve hizmete açıldı. Hastanenin Sağlık Bakanlığı tarafından devralınması ile birlikte taşınma süreci hızlanırken, bugün yeni hastanede hasta kabulüne başladı.

Çorlu Askeri Hastanesi TOKİ’ye mi verilecek?

Cumhuriyet döneminin ilk yapılarından olan tarihi Çorlu Askeri Hastanesi’nin kaderi belli oluyor. Koruma Kurulu, yarın tarihi yapıyla ilgili son kararını verecek.

GATA Haydarpaşa Hastanesi'nin adı Sultan Abdülhamid oldu!

Sağlık Bakanlığı'na bağlanan Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nin adı Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu.

Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Temmuz ayında TOKİ'ye devrediliyor!

Tekirdağ Malkara'da yapımı devam eden Devlet Hastanesi Temmuz ayından sonra TOKİ'ye teslim ediliyor. Hastane 12 bin 500 metrekare kapalı alan, 15 bin metrekare açık alan olmak üzere toplamda 27 bin 500 metrekare alan üzerine kuruluyor.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin ihalesi 30 Mayıs'ta!

AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Yağcıklı, yapımı devam ederken yüklenici firmanın işi bırakması ile yarıda kalan 60 yataklı Emet Devlet Hastanesi binasının kalan bölümü için 30 Mayıs günü ihale yapılacağını bildirdi.

toki gata hastanesi Haberi

toki gata hastanesi

TOKİ tarafından yaptırılacak Gülhane Askeri Tıp Akademisinin (GATA) yeni binası normal durumlarda 900 kişi olan kapasitesini savaş, salgın hastalık, afet gibi olağanüstü durumlarda 1,5 katına kadar çıkarabilecek.

Hastanenin proje müellifi MEÇ Mimarlık firması sahibi Mehmet Emin Çevik, yaptığı açıklamada, GATA kampüsü içerisinde hizmet ömrünü doldurmuş olan eski Hemşirelik Meslek Yüksekokulunun yıkılarak onun yerine "Dahili Bilimler" denilen ihtisas hastanesinin inşa edileceğini söyledi.

İhtisas Hastanesinin içinde kardiyolojiden gastroentrolojiye, çocuktan onkolojiye bütün anabilim dallarının yer alacağını belirten Çelik, ayrıca akademi senatosu salonunda 200er kişilik 2 amfi ve bin kişilik tören ve resepsiyon salonu olacağını anlattı.

BİRLEŞİK BLOK SİSTEMİYLE YAPILAN EN UZUN HASTANE 

Birleşik blok sistemi olarak 300 metre uzunluğuyla Türkiyedeki en uzun binanın yapılacağını ifade eden Çelik, 14 kat yüksekliğindeki yapıdan tünellerle kliniklere geçildiğini ve poliklinik katlarının altında otopark ile servis birimlerinin de mevcut olduğunu vurguladı.

Hastaneyi diğerlerinden ayıran...