05 / 05 / 2024

toki gazeteciler sitesi

toki gazeteciler sitesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Tuzla Has Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 232 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tuzla Has Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKi'den Afyonkarahisar'a 65 dükkanlık sanayi sitesi geliyor!

Yeni yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar'da 65 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek.

TOKİ'den Ankara'ya 215 yeni dükkan geliyor! Saray Toplu İşyeri Sitesi 1. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki Ankara Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'da 988 konutluk sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi 28 Mart'ta yapılacak.

TOKİ'den Bolu'ya 988 dükkanlık sanayi sitesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 988 dükkanlık sanayi sitesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ, Düzce Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Beslanbey Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 4 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

toki gazeteciler sitesi Haberi

toki gazeteciler sitesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.


Turan, yaptığı yazılı açıklamada, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde BGC üyeleri için 452 konutun inşasının hızla devam ettiğini belirtti.


Basın mensuplarının, projenin tamamlanmasının ardından kira öder gibi ev sahibi olacağını ifade eden Turan, "Her insanın sağlıklı bir konuta ihtiyacı vardır. TOKİ olarak, basın mensuplarını konut sahibi yapmak için ilk adımı attık. BGC ile yürüttüğümüz konut projesi, Türkiye için model oluşturacak. Projeyi en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


Turan, projenin 452 konutun yanı sıra ticaret merkezi, cami, spor sahaları, oturma ve çocuk oyun alanları, meydan ve gezinti yollarını kapsadığını aktardı.


Blokları az katlı inşa edilecek konutların özelliklerine değinen...