01 / 05 / 2024

TOKİ Gaziantep Konutları son durum

TOKİ Gaziantep Konutları son durum

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in davetlisi olarak Gaziantep'e gelecek olan TOKİ Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak.

Gaziantep Yavuzeli TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'nin Gaziantep projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Yavuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Yavuzeli 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Gaziantep Nizip'te 60 bin 800 TL peşinatla!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ Nizip projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Nizip 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

TOKİ Gaziantep İslahiye 100 bin konut kura çekimi bugün!

TOKİ Gaziantep İslahiye 100 bin konut 2020 projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 şeklindeki konutların kuraları bugün çekilecek...

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap'ta yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi bugün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir başvuru tarihi!

TOKİ Gaziantep Islahiye alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 14.07.2018!

Toplam 596 konutun yer aldığı Gaziantep İslahiye TOKİ projesinde konutlar sahiplerini buluyor. İşte TOKİ Gaziantep İslahiye kura sonuçları 14.07.2018..

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar!

Iconova Gaziantep Konutları fiyatlar doğrultusunda projede daireler 837 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje

TOKİ Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri Haziran 2017!

TOKİ Gaziantep Güzelvadi başvuru tarihleri 31 Mayıs-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları teslim ediliyor!

247 konutluk TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları stoklarında yer alan 28 konut için sözleşme imzalama ve teslim dönemi bugün başladı.

TOKİ Gaziantep Konutları son durum Haberi

TOKİ Gaziantep Konutları son durum

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in davetlisi olarak Gaziantep'e gelecek olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak. 


Göreve geldiği günden beri hayatin her alanında sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Fatma Şahin, son dönemde şehrin gelişmesi ve göçle beraber aıtan konut sıkıntısını gidermek için 50 bin konutluk proje hazırladı. İlk etapta Güzelyurt ile Kızılhisar'da yapımına başlanan ve Organize Sanayi Bölgesinde devam edecek konut çalışmalarıyla hayata geçirilen projenin lansmanını TOKİ Başkanı Turan ve Başkan Şahin yapacak. 21 Ekim Çarşamba günü şehre gelecek Turan, Gazianteplilere konut projesini anlatacak Turan, bir gazeteye yaptığı açıklamada ise Gaziantep'e 5 yıl içerisinde 60 bin konut yapılacağı müjdesini verdi. 


"Günlük tedbirlerle geçiştirilemeyeceğini gördük, Bakanlıklarla...