28 / 04 / 2024

toki giresun okul projeleri

toki giresun okul projeleri

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun Şebinkarahisar kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Giresun Şebinkarahisar Bülbül Mahallesi Belediye Projesi kapsamında yer alan 78 adet konut için kura bugün çekiliyor...

TOKİ Giresun Bulancak Konutları teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Bulancak'ta hayata geçirilen 342 daire sahiplerinin teslim işlemleri başladı..

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Giresun son başvuru tarihi bugün!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Bulancak Konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Giresun Bulancak projesinde yer alan 342 konut sahiplerini buldu.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru!

TOKİ'nin Giresun Güce projesinde stoklarda kalan 2 adet konut açık satış ile satılıyor. Peki, TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Giresun Şebinkarahisar 82 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Giresun İli Şebinkarahisar İlçesi Bülbül Mahallesi'nde inşa edilecek olan 82 konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Giresun Şebinkarahisar Konutları'nın ihalesi 3 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Giresun Şebinkarahisar'a inşa edilecek 82 konutun ihalesi 3 Mayıs'ta gerçekleşecek. İhale 500 gün sürecek.

TOKİ Giresun Şebinkarahisar 82 konut ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Giresun İli Şebinkarahisar İlçesi Bülbül Mahallesi'nde inşa edeceği 82 konutun ihale tarihi belli oldu.

TOKİ Giresun Güce 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Giresun Güce Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Giresun Güce 2017 başvuruları ne zaman?

toki giresun okul projeleri Haberi

toki giresun okul projeleri

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre bugün yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/191231 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar...