18 / 05 / 2024

toki gölbaşı uçurtma şenliği

toki gölbaşı uçurtma şenliği

Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği ve Türk Hava Kurumu (THK) ile Park Eymir Sakinleri Derneğinin (PESDER) katkılarıyla yapılan uçurtma şenliğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da katıldı...

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Gölbaşı'nda 8.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı Satış Memurluğu, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 963 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Gölbaşı’ndaki 4 katlı kaçak bina yıkıldı!

Gölbaşı’nda bulunan kaçak olduğu tespit edilen 4 katlı bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 176 bin 329 konut!

Toplu Konut İdaresi'nin büyük üretim alanları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri de yer alıyor. TOKİ tarafından inşa edilmesi planlanan 176 bin 329 konutun 134 bin 94'ü tamamlandı...

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu'da 137 bin konutu tamamladı!

Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde inşasına başlanan 176 bin 329 konutun 137 bin 94'ünü tamamladı. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

toki gölbaşı uçurtma şenliği Haberi

toki gölbaşı uçurtma şenliği


Gölbaşı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak TOKİ Eymir Konutları'nda düzenlenen uçurtma şenliği, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. 


Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği ve Türk Hava Kurumu (THK) ile Park Eymir Sakinleri Derneğinin (PESDER) katkılarıyla yapılan uçurtma şenliğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, PESDER Yönetimi, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Duruay uçurtma şenliği alanına giderek çocukların mutlu anını paylaştı. Eğlenen çocuklar, Başkan Duruay'a teşekkür etmeyi unutmadılar. Şenlikte uçurtmalar çocuklara belediye tarafından ücretsiz olarak verilirken, Pesder yönetimi de Başkan Fatih Duruay'a ismi yazılı tişört hediye etti. 


BAŞKAN DURUAY UÇURTMA UÇURDU

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Uçurtma Şenliği'nde çocuklar ile birlikte uçurma uçurdu. Başkan Duruay uzun zamandır...