30 / 04 / 2024

TOKİ gop karayolları mahallesi

TOKİ gop karayolları mahallesi

TOKİ, GOP Karayolları Mahallesi’nde yer alan iki adet parselin ihalesini tamamladı. 350 milyon liralık en yüksek teklifi veren Fuzul Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, “500 konutluk dönüşüm projesi bizim vitrinimiz olacak” dedi.

Gaziosmanpaşa Karayolları Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nin kura çekilişi gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu!

Gaziosmanpaşa Karayolları Projesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle hayata geçiriliyor.

Gaziosmanpaşa Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuralar çekiliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Karayolları Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kuraları çekiliyor. 

Küçükyalı Karayolları arazisinde park alanı arttırıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü Küçükyalı Yerleşkesi'nin yer aldığı 118 bin 849 metrekarelik arazi, özelleştirme kapsamına alınarak 2014 yılında TOKİ'ye devri gerçekleştirilmişti. 

GOP Plevne'de ön talep dönemi başladı!

Gaziosmanpaşa'nın kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen GOP Plevne projesinin temeli 29 Mart'ta atılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl 390 proje yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2017'de 170 milyar liralık 390 proje yapacak. Projeler arasında 14 otoyol projesi, 11 turizm projesi, 12 enerji projesi ve 4 tarım sektörü projesi yer alıyor.

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özkan Tok ve Veli Tok imzasıyla kuruldu.

Maltepe Küçükyalı sakinlerinden karayolları arazisi eylemi!

Maltepe Küçükyalı Karayolları arazisinin imara açılamasına tepki gösteren mahalle sakinleri dün eylem yaptı.

Meram Belediyesi, Karayolları ile protokol imzaladı!

Kaşınhanı Mahallesi’ndeki 30 bin metrekarelik parsel ile 34. Şube Tesisleri olarak kullanılan mülkiyeti KGM'ye ait Alpaslan ve K. Aybahçe mahallelerindeki parsellerin trampasına ilişkin protokol Meram Belediyesi ile Karayolları 3. Bölge Müdülüğü tarafından imzalandı.

Antalya Bahçelievler Karayolları arazisinin imar planı iptal!

BAHÇELIEVLER Mahallesi'nde bulunan Karayolları arazisinin bir bölümünün ticari alana dönüştürülmesini içeren plan değişikliği Danıştay 6. Dairesi'nce iptal edildi.

Karayolları Projesi, İskenderun'un çehresini değiştirecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayollarında yıkım çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, eski Karayolları arazisinde devam eden yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü 6.9 milyon TL'ye 2 gayrimenkul satıyor!

Mersin Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta yer alan arsa ve tarla vasıflı 32 gayrimenkulü 6 milyon 942 bin 837 TL bedelle satılıyor.

TOKİ Gaziosmanpaşa arsasına 500 konutluk dönüşüm projesi!

TOKİ, GOP Karayolları Mahallesi’nde yer alan iki adet parselin ihalesini tamamladı. 350 milyon liralık en yüksek teklifi veren Fuzul Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, “500 konutluk dönüşüm projesi bizim vitrinimiz olacak” dedi.

TOKİ gop karayolları mahallesi Haberi

TOKİ gop karayolları mahallesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'ndeki arsalarının ihalesini tamamladı. Avrupa Konutları TEM projesinin yanında yer alan iki parsel için düzenlenen ihalenin ikinci oturumu kıran kırana geçti. Sektörde iş yapan sekiz firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon TL ile Fuzul Yapı ve Yol İnşaat iş ortaklığından geldi. Şirketin teklif ettiği idare payı ise 126 milyon lira. Ayrıca iş ortaklığı, teklifinin yanı sıra projeden 150 daireyi TOKİ'ye verecek.


BAŞAKŞEHİR DIŞINA ÇIKTI

Proje kapsamında yapılacak ilköğretim okulunun da TOKİ'ye devredilmesi planlanıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, bunun Başakşehir dışında aldıkları en büyük ihale olduğunun altını çizerek, "Bu proje bizim vitrinimiz olacak" dedi. İnşaat çalışmalarına yıl sonunda başlayacakları bilgisini veren Faruk Akbal,...