07 / 07 / 2024

TOKİ Güce konutları kura çekilişi

TOKİ Güce konutları kura çekilişi

Güce Kaymakamlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılacak 110 konutluk projenin ihale öncesi, arazinin tapusu TOKİ'ye devredildi. Kaymakamlık makamında düzenlenen törene, Kaymakam Yavuz Akyol da katıldı...

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Muazzam güce sahip Vespa GTS SuperTech 300 8 Ekim 2022 fiyat listesi!

Muazzam güce sahip Vespa GTS SuperTech 300 fiyatları yeni bir Vespa sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Vespa GTS SuperTech 300 fiyatları ne kadar? İşte Vespa GTS SuperTech 300 8 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ Güce orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021!

TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Güce alt gelir kura sonucu 20.04.2021 ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

TOKİ Giresun Güce 2. Etap 132 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Güce 2. Etap 132 Adet Konut ve 1Adet Büfe İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Güce konutları kura çekilişi Haberi

TOKİ Güce konutları kura çekilişi


Güce Kaymakamlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılacak 110 konutluk projenin ihale öncesi, arazinin tapusu TOKİ'ye devredildi. 

Kaymakamlık makamında düzenlenen törene, Kaymakam Yavuz Akyol, Tapu Müdür Vekili Aydın Kılıç. Özel İdare Müdür Vekili İbrahim Kılıç ve diğer protokol üyeleri katıldı. 

Akyol. yaptığı açıklamada. TOKİ tarafından Güce'de yapılacak TOKİ konutları için arsa sorununun çözülerek arazinin tapusunun TOKİ'ye devredildiğini söyledi. 

En kısa zamanda TOKİ'nin ihaleye çıkacağını ve yapımına başlanacağını söyleyen Kaymakam Akyol. şunları kaydetti: "TOKİ konutlarının yapılacağı eski Köy Hizmetleri Binası yanındaki 1188 ve 1189 parsellerin tapusunun devrinden sonra artık TOKİ konutları için önümüzde hiçbir engel kalmadı. Bundan sonraki süreçte TOKİ hemen ihaleye çıkacak ve çalışmalara başlanılacaktır. Güce halkının bu hizmete kavuşmasına az bir zaman kaldı. 

Bu projenin gerçekleşmesinde katkıları bulunan tüm başvuru sahiplerine ve...