30 / 04 / 2024

TOKİ Gülnar 2017 başvuruları

TOKİ Gülnar 2017 başvuruları

AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Fatih Sıttık Çamlık, Toplu Konut İdaresi tarafından (TOKİ) ilçeye yapılacak toplu konutlar için ön taleplerin alınmasına 21 Ağustos'ta başlanacağını söyledi.

Mersin Gülnar ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Gülnar için kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Gülnar ilçesi içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Gülnar için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan karar bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar Akdeniz başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar Akdeniz  projesinde bulunan 39 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

TOKİ Mersin Gülnar projesinin kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Mersin Gülnar projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar'da hayata geçirdiği 205 konutun ihalesi yapıldı.

2017'de en çok gökdelen hangi ülkede inşa edildi?

Statista, geçtiğimiz yıl içinde inşa edilen gökdelenlerle bir rapor hazırladı. Rapora göre, 2017'de en çok gökdelen hangi ülkede inşa edildi? Türkiye raporda kaçıncı sırada yer aldı?

TOKİ Konya Meram Gödene 2017 kura tarihi!

TOKİ'nin Konya Meram Gödene Mahallesi 804 Konut projesi kapsamında yer alan 176 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Konya Meram Gödene 2017 kura tarihi...

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. etap başvuruları!

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap konut başvuruları bugün başladı. 3+1 ve 4+1 tip konutlara yer verilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap Konutları için son başvuru günü 29 Aralık 2017...

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları minimum 314 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Sinpaş GYO Gökorman 2017 fiyat listesi!

Sinpaş GYO Gökorman 2017 fiyat listesi 314 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Gökormen Evleri'nde cazip ödeme fırsatları sunuluyor...

TOKİ Gülnar 2017 başvuruları Haberi

TOKİ Gülnar 2017 başvuruları

AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Fatih Sıttık Çamlık, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, yurt genelinde başlatılan toplu konut çalışmaları kapsamında, özellikle yoksul, dar ve orta gelirli ailelerin konut ihtiyacının karşılanmasının hedeflendiğini belirtti.


İlçedeki talebin iletildiği Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın talimatıyla Akdeniz Mahallesinde yaklaşık 41 bin metrekare alanın TOKİ’ye tahsisinin gerçekleştiğini kaydeden Çamlık, "Yer tahsisinin ardından projelendirme aşamasına geçilmiştir. TOKİ'nin maliyet hesapları yapılarak ilçemize 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 208 adet konutun yapılması öngörülmüştür. Bu bağlamda 21 Ağustos 2017 ile 22 Eylül 2017 tarihleri arasında Gülnar Kaymakamlığında kurulan TOKİ başvuru merkezi ön talepleri almaya başlayacaktır."...