30 / 04 / 2024

TOKİ Gülnar ön talep

TOKİ Gülnar ön talep

AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Fatih Sıttık Çamlık, Toplu Konut İdaresi tarafından (TOKİ) ilçeye yapılacak toplu konutlar için ön taleplerin alınmasına 21 Ağustos'ta başlanacağını söyledi.

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

TOKİ Konya Güneysınır 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Güneysınır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Güneysınır'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Güneysınır sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek.

Mersin Gülnar ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan karar bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Gülnar Akdeniz başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar Akdeniz  projesinde bulunan 39 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

TOKİ Mersin Gülnar projesinin kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Mersin Gülnar için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Gülnar ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Mersin Gülnar projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Gülnar'da hayata geçirdiği 205 konutun ihalesi yapıldı.

Mersin Gülnar Otogarı'nda sona gelindi!

Mersin'in Gülnar İlçesi için büyük öneme sahip olan ve 2016 yılı Mart ayında temeli atılan Gülnar Otogarı’nın inşaatında sona gelindi

TOKİ Gülnar'da ön talep dönemi 21 Ağustos'ta başlayacak!

AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Fatih Sıttık Çamlık, Toplu Konut İdaresi tarafından (TOKİ) ilçeye yapılacak toplu konutlar için ön taleplerin alınmasına 21 Ağustos'ta başlanacağını söyledi.

TOKİ Gülnar ön talep Haberi

TOKİ Gülnar ön talep

AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Fatih Sıttık Çamlık, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, yurt genelinde başlatılan toplu konut çalışmaları kapsamında, özellikle yoksul, dar ve orta gelirli ailelerin konut ihtiyacının karşılanmasının hedeflendiğini belirtti.


İlçedeki talebin iletildiği Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın talimatıyla Akdeniz Mahallesinde yaklaşık 41 bin metrekare alanın TOKİ’ye tahsisinin gerçekleştiğini kaydeden Çamlık, "Yer tahsisinin ardından projelendirme aşamasına geçilmiştir. TOKİ'nin maliyet hesapları yapılarak ilçemize 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 208 adet konutun yapılması öngörülmüştür. Bu bağlamda 21 Ağustos 2017 ile 22 Eylül 2017 tarihleri arasında Gülnar Kaymakamlığında kurulan TOKİ başvuru merkezi ön talepleri almaya başlayacaktır."...