14 / 05 / 2024

toki gültepe konutları ne zaman teslim

toki gültepe konutları ne zaman teslim

Gültepe (Çinçin) toplu konutlarının 1. ve 2. etabının tamamlanmasının ardından başlanan 3. etabın inşaatında da sona yaklaşıldı. Çinçin 3. Etap Toplu Konutları’nda 289 aile yeni evlerine taşınmak için gün sayıyor....

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

Gültepe Konutları için çalışmalar başladı!

İzmit’teki en büyük konut projelerinden olan Gültepe konutlarıyla ilgili çalışmalar başladı.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Veli Beyaztaş'tan İzmit Gültepe Konutları'na itiraz!

CHP'li meclis üyesi Veli Beyaztaş İzmit Gültepe'de inşa edilecek 433 konutluk projenin ihalesine itiraz etti. Projenin onaylanması sonrasında yargıya gideceğini açıkladı.

İzmit Gültepe Konutları'nın ihalesi bugün!

İzmit Belediyesi tarafından inşa edilecek 433 dairelik Gültepe Konutları için inşaat ihalesi bugün gerçekleşiyor. 24 bloktan oluşacak konutlar 48 dönümlük arazi üzerinde yükselecek.

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları teslim ediliyor!

247 konutluk TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları stoklarında yer alan 28 konut için sözleşme imzalama ve teslim dönemi bugün başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede peşinatlar 19 bin 395 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Konutları başvurusu...

TOKİ Güce Konutları son başvuru günü!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede 46 adet daire satışta. İşte TOKİ Güce Konutları son başvuru günü...

TOKİ Güce Konutları başvuru işlemleri!

Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan proje fiyatlar 83 bin 337 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Güce Konutları başvuru işlemleri...

TOKİ Giresun Güce Konutları başvuru!

TOKİ Giresun Güce Konutları başvuru işlemleri 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede peşinatlar 10 bin liradan başlıyor.

TOKİ Giresun Güce Konutları fiyat!

TOKİ Giresun Güce Konutları fiyat listesine göre 83 bin 337 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 240 ay vade sağlanıyor.

toki gültepe konutları ne zaman teslim Haberi

toki gültepe konutları ne zaman teslim


Gültepe (Çinçin) toplu konutlarının 1. ve 2. etabının tamamlanmasının ardından başlanan 3. etabın inşaatında da sona yaklaşıldı.


Altındağ’da çarpık yapılaşmanın önünü kesen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve ekibi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar yapan Tiryaki, Gültepe Mahallesi’ne de bambaşka bir görünüm kazandırıyor. Gültepe toplu konutlarının 1. ve 2. etabının tamamlanmasının ardından başlanan 3. etabın inşaatında da sona yaklaşıldı. Bugüne kadar Çinçin’de toplam 2 bin gecekondu yıkılırken, Çinçin 3. Etap Toplu Konutları’nda noter huzurunda gerçekleşen kura çekimleriyle 289 aile yeni evlerine taşınmak için gün sayıyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) ait B1-1, B1-3, C2 ve C3 bloklarında bulunan 122 dairenin teslimi için de sözleşme imzalama süresi devam ediyor. Hak sahipleri, 29 Kasım 2013 tarihine kadar Ulus...