10 / 05 / 2024

toki güvencesi

toki güvencesi

Hızla gelişen inşaat sektöründe, bazı konut projeleri Emlak Konut ve TOKİ güvencesi ile inşa ediliyor. Peki, emlak konut güvencesi ne demek? TOKİ güvencesi ne demek? İşte yanıtı..

Kasko poliçesinde bir ilk! Ana Sigorta, kasko poliçesi alanlara, araç geri alım güvencesi sunuyor!

Ana Sigorta, ‘Tastamam Sigorta’ ürünü ile sürücülerin risklerini teminat altına alırken, aracını satmak isteyenlere de geri alım güvencesi sağlıyor. Yani kasko poliçesi alanlar, araçlarını elden çıkarmak istediklerinde Ana Sigorta’ya satma imkanından yararlanıyor.

iPhone 13 Pro Max’a Teknosa güvencesi ile sahip olun! 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Satış rekorları kıran iPhone 13 Pro Max’a TeknoSA güvencesi ile sahip olmak mümkün. Peki iPhone 13 Pro Max TeknoSA’da ne kadar? İşte detaylar…

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kovid-19 risklerine karşı KOBİ'lere devlet güvencesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kovid-19 salgınının KOBİ'lere yönelik muhtemel olumsuz etkilerini gidermek amacıyla bu işletmelerin alacaklarına bir yıl devlet güvencesi sağlayacak.

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019!

TOKİ Gölcük Sivritepe kura sonuçları 17.04.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 284 adet konut bulunuyor.

TOKİ Gölcük Sivritepe başvuruları bugün sona eriyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Şirinköy Sivritepe’de hayata geçirilen TOKİ evleri için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Gölcük orta gelir kura çekilişi 17 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe orta gelir grubu projesindeki konutların kura çekilişi 17 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ  Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 fiyatları kaç TL? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 başvuruları neler? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap başvuru şartları neler? TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Gümüşhane Köse 2. Etap 20 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Gümüşhane 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gümüşhane 50 bin konut kampanyası şartları neler? TOKİ Gümüşhane 50 bin konut başvuruları ne zamana kadar alınacak? TOKİ Gümüşhane 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Gümüşhane 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Gümüşhane 50 bin konut kampanyası 2019... 

TOKİ Gölcük Sivritepe alt gelir başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe projesinde yer alan 284 konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Gümüşhane projesinde son viraja girildi!

TOKİ'nin Gümüşhane kent merkezindeki Çamlıca Mahallesinde hayata geçirdiği 530 konutun inşaatı hız kesmedend evam ediyor. 

TOKİ Gümüşhane 530 konutluk projesinde çalışmalar sürüyor!

Gümüşhane kent merkezindeki Çamlıca Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 530 konutun inşaatı hızla devam ediyor. Bahar aylarında teslim edilmesi planlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar toplam 31 bloktan meydana geliyor. 

toki güvencesi Haberi

toki güvencesi

Emlak konut güvencesi ne demek?

Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. 2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir.


Emlak Konut geldiği noktada hızlı büyümesini sürdürmek amacıyla 2010 yılında halka arz edilmiştir. Beklenenin üzerinde bir ilgi gören Emlak Konut halka arzıyla; yurtiçi bireysel yatırımcı talebinde Türkiye rekoru kırıldığı gibi, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzından biri gerçekleşmiştir. Yine 2013 yılı Kasım ayında gerçekleştirdiği ikincil halka arzında hisse senetlerine 2,3 kat talep gelmiş ve 20 farklı ülkeden 100’ün üzerinde uluslararası yatırımcının ilgi gösterdiği Emlak Konut halka arzı, Orta Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde sermaye artırımı şeklinde yapılan yılın en büyük halka arzı olmuştur. 


TOKİ ise, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'na bağlı, özellikle sosyal konut üretimi...