28 / 04 / 2024

toki haber

toki haber

TOKİ dar ve orta gelir grubuna yönelik yeni bir sosyal konut projesinin geleceğinin açıklamasını yaptı. Ev sahibi olmak isteyenlere 120, 180 ve 240 ay vadeyle sunulacak evlerin inşa edileceği iller de belli oldu. İşte kampanyayla ilgili bilgiler...

TOKİ'den kiradan ucuza ev sahibi olma fırsatı! Sıfırdan başlayacak projeler açıklandı

Konut krizinin iyice derinleştiği bugünlerde hükümet soruna çare olması için peş peşe projeler açıklıyor. Konut finansmanı kapsamında kaynak ayrılan TOKİ, yeni lokasyonlarda yeni evler inşa edecek. Peki TOKİ'nin inşa edeceği yeni evler nerelere yapılacak?

TOKİ'den 150 bin yeni konut! 1+1 2+1 ve 3+1 dairelere başvurular başlıyor! Fiyatlar belli oldu

TOKİ, hükümetin açıkladığı konut kampanyası kapsamında 30 milyar kaynakla yeni inşaatların temellerini atmaya başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla konutların hangi illerde yapılacağı ve kaçtan satılacağı da netlik kazanacak.

Milyonların beklediği TOKİ'den ucuz ve indirimli konut projesinin tarihi belli oldu! İl il açıklandı

Hükümetin açıkladığı ilk kez 2 milyon liraya kadar ev alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kampanyasından sonra TOKİ de indirimli ve ucuz konut için 81 ilde düğmeye basıyor. TOKİ'den uygun fiyata ev almak isteyenlerin beklediği tarih açıklandı.

TOKİ’den indirimli konut ve arsa haberinde son dakika gelişmesi

TOKİ'nin başlattığı indirimli konut ve arsa satışları sona erdi. TOKİ'nin borcunu erken ödeyenlere yaptığı indirim kampanyasından yararlanan kişi sayısı açıklandı. TOKİ'den alınan son dakika verilerine göre, bütün borcunu kapatan 23 bin 034 kişiye tapu verilecek.

Şadi Yazıcı'dan TOKİ Konutları'na 2 müjdeli haber!

6.000 kişilik sokak iftarında konuşan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2 müjdeli haber verdi: TOKİ Konutları’nda Aydınlı TOKİ Kültür Merkezi’nin planlaması tamamlandı. İETT Garajı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Haber Dergisi'nin Haziran sayısı yayında!

TOKİ Haber Dergisi’nin 64. sayısı çıktı. Kapağında TOKİ’nin 250 TL taksitli yeni konut hamlesinin yer aldığı dergi yine dolu dolu bir içerikle yayında..

TOKİ Haber Dergisi'nin Ocak sayısı yayında!

Yayın hayatına Şubat 2010’da başlayan TOKİ Haber Dergisi, yeni yıla yenilenen yüzüyle girdi. Grafik tasarımı baştan sona değişen derginin 59. sayısı okurlarıyla buluştu.

TOKİ Haber Dergisi'nin Aralık sayısı yayında!

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 58. sayısı çıktı. TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin Aralık sayısını web sitesinden okuyabilirsiniz.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

TOKİ Haber Dergisi'nin Kasım sayısı yayında!

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 57. sayısı çıktı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin Kasım sayısını web sitesinden okuyabilirsi

TOKİ Haber Dergisi'nin Ekim sayısı yayında!

TOKİ’ nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’ nin Ekim sayısı yayınlandı. Yeni sayıyı e - Dergi olarak sitemizden okuyabilirsiniz.

TOKİ Haber Dergisi’nin Eylül sayısı yayınlandı!

TOKİ’ nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’ nin Eylül sayısı yayınlandı. Yeni sayıyı e- Dergi olarak TOKİ' nin sitesinden okuyabilirsiniz...

TOKİ Haber 53. sayısı yayında!

TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin temmuz sayısı yayınlandı. Yeni sayıda inşaat ve gayrimenkul sektörünü ilgilendiren birçok haber yer alıyor...

Tak Çalıştır enerji paketi, BBC'ye haber oldu!

İzmir İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile Antalya merkezli Sergün Güneş Enerji Sistemleri'nin işbirliğiyle geliştirilen " Tak Çalıştır " enerji paketi, BBC'ye haber oldu

Afyon Gömü TOKİ Evleri başvuruları! Son Gün 30 Haziran!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Afyonkarahisar-Gömü Tarımköy Uygulaması kapsamında satışa sunulan 26 adet konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Toki Afyon Tarımköy projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor...

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ! Son gün 30 Haziran!

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Projesi kapsamında 1 Nisan 2014 tarihinde satışa sunulan toplam 31 konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Adana Seyhan Toki Evleri'nde 2+1 daireler 141 bin liradan satışa sunuluyor...

Almanya'da sigara içen kiracılar için kötü haber!

Almanya'da sigara içen kiracılar için kötü haber geldi. Almanya'da Düsseldorf Eyalet Mahkemesi, komşularının rahatsız olması durumunda sigara içen kişilerin de kira sözleşmesinin feshedilebileceğine karar verdi.

toki haber Haberi

toki haber

Hükümetin TOKİ'ye ayırdığı 30 milyarlık yeni konut fonu desteğinden sonra Toplu Konut İdaresi alt ve orta gelir gruplarının satın alabileceği yeni konut kampanyasının bilgisini kamuoyuyla paylaştı.

TOKİ, Başkanı Ömer Bulut, vatandaşların alım güçleri dikkate alınarak ağustos ayında yeni bir sosyal konut kampanyası başlatılacağını açıkladı.

 TOKİ şimdiye kadar 213 bin konut sosyal donatının şehirlere kazandırıldığını, 137 bin konutun tesliminin yapıldığını açıkladı.

TOKİ ayrıca yıllık 50 bin olan konut ihale sayısını 2020'de 100 bin, 2021'de 80 bin konuta çıkardı. 

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimini sürdüren TOKİ, hali hazırda 775 şantiyede toplam 144 bin konutun inşasını sürdürüyor.

2021'de Türkiye genelinde sıfır konut satışlarında TOKİ'nin payı ilk defa yüzde 13,8'e yükseltildi ve 50 bin olan yıllık konut üretim miktarı da ortalama 71 bine çıkarıldı. TOKİ ayrıca piyasadaki konut maliyetlerinin  yüzde 20-30'lara varan...