08 / 07 / 2024

TOKİ hadim evleri

TOKİ hadim evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Hadim Belediyesi iş birliğiyle Hadim ilçesinde yaptırılan 42 konut, yapılan kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Hadim Kardeşler Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadim Kardeşler Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hadim tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Hadim 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ Konya Hadim 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hadim'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hadim'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

Konya Hadim kura sonucu 22.10.2021!

Konya Hadim kura sonucu 22.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Konya Hadim kura sonucu 22.10.2021 ve proje detayları...

TOKİ Konya Hadim 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Hadim projesi için başvuru dönemi başladı.

Konya Hadim için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Hadim ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Hadim Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

TOKİ Konya Hadim'de 147 konut inşa ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde inşa edilen 147 dairelik konutun yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Libya El-Hadim Hava Üssü'nde yabancı askerler için konut inşa edildi!

Yarbay Muhammed Kununu, Libya'nın doğusunda El-Merc kentinin güneyinde bulunan El-Hadim Hava Üssü'nde BAE işgali olduğunu ve burada yabancı askerler için konut inşa edildiğini dile getirdi... 

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

Hadim Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Konya'nın Hadim ilçesinde yapılmasına devam edilen Hadim Gençlik Merkezi'nde sona yaklaşılıyor.

TOKİ hadim evleri Haberi

TOKİ hadim evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Hadim Belediyesi iş birliğiyle Hadim ilçesinde yaptırılan 42 konut, yapılan kura çekilişi ile hak sahiplerine teslim edildi.


Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, yaptığı konuşmada, kura sonucu belirlenen vatandaşlara evlerinin hayırlı olmasını diledi.


Konutların, Hadim'de 4 yıllık bir macerası olduğunu ifade eden Başkan Hadimioğlu, şöyle konuştu:


"TOKİ yetkilileri ile biraz sohbet ettim. Ülkemizde 2+1 tipi daire fiyatlarının 1 trilyona kadar ulaştığını öğrendim. İlçemizde yaptırdığımız bu daireler hakkında iyi daire kötü daire diye ayrım yapılıyor. Burada bir ev bir konut insanın başını sokabileceği bir yer yaptırdık. Çekilişlerin torpilli olduğunu dile getirenler var. Her şey çok şeffaf şekilde yapılıyor. Noterimiz burada, fişler burada. Ben kimseye güvenmiyorum diyen varsa da gelip kendisi çekebilir."


Toplamda 132 başvurunun yapıldığı, 38'i 2+1 ve...