08 / 05 / 2024

TOKİ harp okulu

TOKİ harp okulu

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Tuzla Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlası 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda! 

Marmara Denizi ve Adalar ÖÇKB, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı Kışlasına Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Milli Savunma Üniversitesi taban puanı açıklandı mı? Kadın erkek astsubay puanları ne kadar oldu?

Milli Savunma Üniversitesi'nin Aday Belirleme Sınavı, 2 Nisan Pazar günü gerçekleştirildi ve yaklaşık 600 bin adayın katılımıyla tamamlandı. Sınav sonuçları merakla beklenirken, adaylar MSÜ Kara, Hava ve Deniz Harp Okulu erkek-kadın taban puanları ile kontenjan listelerine odaklandı. İşte adayların

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

Yeşilköy'deki Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını Rönesans Holding inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı’nın yakınlarında bulunan Hava Harp Okulu’nun yeni binalarını yapacak.

Hava Harp Okulu binaları inşaatı için ihale yapıldı!

Yeşilköy'de, eski Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yer alan Hava Harp Okulu için yeni binalar yapılma kararı alındığı ortaya çıktı. TOKİ tarafından ilgili iş için 5 Mayıs'ta pazarlık usulüyle ihale düzenlendiği öğrenildi...

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

AKP Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokul'unun TOKİ tarafından yenileneceğini açıkladı...

TOKİ Dilovası 24 Derslikli İlköğretim Okulu ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 204 Ada 1 Parselde 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Bağcılar 32 dersliklik ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul Bağcılar'da inşa edeceği 32 Derslikli İlköğretim Okulu, 1 Adet 32 Derslikli Anadolu Lisesi İnşaatları ihalesi bugün.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi 19 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi 19 Ocak'ta yapılacak.

Deniz Harp Okulu Kışlası imara açıldı!

Tuzla Kaymakamlığı, okula ait 8 bin metrekarenin kendilerine tahsis edilmesini istedi. Milli Savunma Bakanlığı bu talebi kabul etti. ‘Eğitim alanı’ olarak düzenlenen yeni bölgeye onay verildi.

TOKİ harp okulu Haberi

TOKİ harp okulu

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Milli Savunma Üniversitesi'nde (MSÜ) bulunan 3 harp okulu bünyesine cami yapılması planlanıyor. Takvim'de yer alan habere göre; TOKİ, Ankara Çankaya'da yer alan Kara Harp Okulu'nda, Tuzla ilçesinde bulunan Deniz Harp Okulu'nda, Bakırköy'de yer alan Hava Harp Okulu'nda birer adet caminin yapımına başlamak için ihaleye hazırlanıyor. 7 Mayıs tarihinde düzenlenmesi planlanan ihalede Tuzla'da bulunan Deniz Harp Okulu ile Yeşilköy'de yer alan Hava Harp Okulu'ndaki cami yaklaşık 900 metrekarelik alana, Ankara'da yer alan Kara Harp Okulu'ndaki cami ise yaklaşık 700 metrekarelik bir alan yapılacak. 

ERGUVAN AĞAÇLARI DİKİLECEK

Bunun dışında Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası'nda demiryolu hattında yer alan  ve yıkılması planlanan cami alanına da cami yapımına başlanacak. Çalışmalar kapsamında proje alanlarında altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleşecek. İstanbul'da bulunan Hava ve Deniz harp okullarında yapılması planlanan camilerin...