05 / 05 / 2024

toki iade 2020

toki iade 2020

TOKİ'ye başvuran ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini araştırıyor. Peki başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

Ziraat Bankası TOKİ iade parası nasıl alınır? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

TOKİ başvuru parası iadeleri merakla araştırılıyor. Kurada isimleri çıkmayan vatandaşlar, iade paralarını ne zaman alacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ başvuru parası iadesine dair detaylar!

TOKİ iade paralarının sorgulaması devam ediyor! TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ para iadesi, kuralarda ismi çıkmayan vatandaşların araştırdığı konular arasındadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtlar!

TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ iade paraları hangi bankaya yatıyor?

TOKİ para iadesi konusu şu sıralarda vatandaşlar tarafından merakla araştırılmaktadır. Başvuru yapan ancak kura çekilişlerinde ismi çıkmayan kişiler, TOKİ para iadesinin ne zaman açıklanacağını sorguluyor. İşte o soruların yanıtları!

TOKİ Sivas 2020 kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ 2020 başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?

TOKİ'ye başvuran ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini merak ediyor. Peki başvuru ücretlerinin iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ Sivas 2020 projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sivas'ta inşa edilecek olan 475 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Tunceli 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Alanya 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Alanya projesindeki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Alanya 2020 kuraları yarın çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Alanya projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ 2020 para iadesi ne zaman yapılacak? 

TOKİ'ye başvuruda bulunan ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru sırasında yaptıkları ödemelerin ne zaman iade edileceğini merak ediyor. İşte, TOKİ 2020 para iadesi hakkında merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ İstanbul 2020 kura çekilişleri bugün başlıyor!

TOKİ'nin 100 bin konut İstanbul kura çekilişi bugün itibariyle başlıyor. İstanbul'un Tuzla, Arnavutköy ve Başakşehir ilçelerinde yer alan toplam 10 bin adet konut sahibini bulacak.

TOKİ İstanbul 2020 kura çekilişleri yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul'da inşa edeceği 10 bin konut için kura çekilişleri başlıyor...

TOKİ İstanbul 2020 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?  

TOKİ İstanbul 100 bin sosyal konut projesinde heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yüz binlerce kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ evleri için kura çekiliş tarihi açıklandı. Peki TOKİ İstanbul 2020 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilen sorunun cevabı...

toki iade 2020 Haberi

toki iade 2020

TOKİ’nin devlet destekli olarak her yıl inşa ettiği 100 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri devam ediyor. Kura çekilişleriyle konutların hak sahipleri belirleniyor. 

A Haber'de yer alan habere göre; Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) sosyal konut projelerine başvuruda bulunan ve isimleri kurada çıkmayan vatandaşlar, başvuru yapmak için ödedikleri ücretlerin ne zaman iade edileceğini araştırıyor. 

Hak sahibi olmayanlara para iadesi ne zaman yapılacak?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığı ile TOKİ projelerine başvuruda bulunan ve kura çekilişinde hak sahibi olamayan vatandaşların başvuru sırasında yatırmış oldukları tutarların iade işlemleri, toplum sağlığının korunmasına ilişkin alınan önlemler kapsamında Halkbank şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden yapılacak. 

TOKİ'den 4 bin 602 ucuz konut...