03 / 05 / 2024

TOKİ İçkale Vadisi projesi son durum

TOKİ İçkale Vadisi projesi son durum

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde gerçekleştirilecek TOKİ İçkale Vadisi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi, Geleneksel Diyarbakır Evleri ile Kırklar Tepesi Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi'nde çalışmalar başladı.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kale Mahallesi kura sonucu haberimizde yer alıyor. Projede 237 adet daire bulunuyor. 

TOKİ'den Sur'a 60 milyonluk yatırım!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde gerçekleştirilecek TOKİ İçkale Vadisi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi, Geleneksel Diyarbakır Evleri ile Kırklar Tepesi Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi'nde çalışmalar başladı.

TOKİ Turkuaz Vadisi son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Ankara Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 7 adet konut en az yüzde 40 engelli vatandaşlara satılmak üzere açık satışta. Peki, TOKİ Turkuaz Vadisi son başvuru ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru ücreti!

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru bedeli 2+1'ler için 4 bin TL olarak belirlendi. Projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi!

138 adet konuttan meydana gelen TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi ne zaman?

Erzurum Aşkale TOKİ başvuru işlemleri!

Erzurum Aşkale TOKİ başvuru işlemleri 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 66 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Aşkale başvuru dönemi!

TOKİ Aşkale başvuru dönemi 22 Ağustos'ta başlayacak. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekimi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 138 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Erzurum Aşkale kura çekimi ne zaman?

TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 138 adet dairenin satışa çıkarıldığı proejde daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Erzurum Aşkale kura çekilişi ne zaman?

Erzurum Aşkale TOKİ Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Fiyatların 66 bin TL'den başladığı projede taksitler 259 liradan başlıyor. Peki Erzurum Aşkale TOKİ Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları kura çekimi!

Erzurum Aşkale TOKİ Konutları kura çekimi 7 Eylül'de yapılacak. Projede başvuru bedeli 4 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru şartları!

Fiyatların 66 bin TL'den başladığı projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Erzurum Aşkale başvuru şartları...

TOKİ İçkale Vadisi projesi son durum Haberi

TOKİ İçkale Vadisi projesi son durum

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşanan terör olaylarında zarar gören yerleşimler yeniden hayat buluyor. TOKİ, ilçenin tarihi ve kültürel değerlerinin korunması amacıyla mimari ve çevre dokusunu yenilemeye dönük İçkale Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi’ni başlattı. TOKİ’nin yapacağı çevre projesi ile birlikte Geleneksel Diyarbakır Evleri, Kırklar Tepesi Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi’nin temeli atıldı. İçkale’de düzenlenen törene video bağlantısı ile katılan Başbakan Binali Yıldırım, ilçedeki tahribatı ortadan kaldırmak, Sur’un tarihi ve kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmak amacıyla önemli projelerin hayata geçirilmekte olduğunu söyledi. İçkale Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi ile Geleneksel Diyarbakır Evleri ve Dicle Vadisi Peyzaj ve Rekreasyon Projesi’nin toplam bedelinin 60 milyon lira olduğunu açıklayan Başbakan Yıldırım, çalışmaların 2017 yılının sonuna kadar tamamlanacağını vurguladı. Yıldırım şöyle devam etti: “Türkiye’nin birliğine, beraberliğine,...