04 / 10 / 2024

TOKİ ihaleleri Mustafa Sezgin Tanrıkulu kimdir 

TOKİ ihaleleri Mustafa Sezgin Tanrıkulu kimdir 

TOKİ tarafından yapılan inşaatlar ve ihaleler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Ayda 1.500 lira ödeyerek ev sahibi olun! Beklenen TOKİ 81 il konut projesi şartları neler? Elinizi çabuk tutun

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi” ile duyurduğu TOKİ ihaleleri başlamak üzere. Peki TOKİ aracılığı ile ev sahibi olmak için şartlar neler? Aylık ne kadar ücret ile ev sahibi olabilirsiniz? İşte detaylar…

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ihaleleri mecliste!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'nın ihaleleri meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2017 yılından itibaren Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan ihaleleri Bakan Özhaseki'ye sordu.

Zonguldak Üzülmez emeklilerinden Mustafa Sarıoğlu'na TOKİ talebi!

İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, "31 Ağustosta Çınartepe ve Baştarla mahallesinde Üzlümez TOKİ konutlarıyla ilgili ihale süreci ve tarihi verildi. Bu birinci etabı kapsıyor" dedi.

Mustafa Sarıoğlu'ndan TOKİ emekli konutları projesi!

Tüm İşçi Emeklileri ve Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ hakkında açıklama yaparak "Kamuoyunda huzursuzluk çıkartmak isteyenler konuyu yanlış lanse ederek başka mecralara çekmek istemektedirler" dedi.

Mustafa Sarıoğlu TOKİ emekli projesini anlattı!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu, TOKİ’nin sağlamış olduğu kira öder gibi ev sahibi yapacak olan projeye taleplerini ilettiklerini söyledi.

Mustafa Çelik'ten ev sahibi olmak isteyen emeklilere destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, emeklilerin TOKİ vasıtasıyla ev sahibi olma taleplerine destek verdi. Başkan Çelik, TOKİ'nin konut yapabileceği arsa araştırmasına devam ettiklerini belirtti

Mustafa Elitaş: TOKİ 1 milyon konuta ulaşacak!

TOKİ tarafından Kayseri'de inşa edilen konutların kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "TOKİ, 1 milyon konuta ulaşacak" dedi..

TOKİ ihaleleri Mustafa Sezgin Tanrıkulu kimdir  Haberi

TOKİ ihaleleri Mustafa Sezgin Tanrıkulu kimdir 

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, TOKİ tarafından yapılan inşaatlara ve ihalelere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1-  TOKİ'nin yaptığı inşaat alanının 10 yıllık bilançosu nedir?
2- TOKİ ne kadar alanda kaç konut yapmıştır?
3- TOKİ'nin yaptığı konut, hastane, stadyum, hastane, otel, köprü v.s. sayısı nedir? Bunlar nerelere yapılmıştır?
4- TOKİ'nin 10 yılda ihale verdiği müteahhit sayısı nedir? Müteahhitlerin illere göre listesi...