28 / 04 / 2024

toki ilkokul ihaleleri

toki ilkokul ihaleleri

TOKİ Denizli Merkez ve Kütahya Gediz'de 16 derslikli ilkokul inşaatı ihalesini bugün saat 14.30'da yapacak...

TOKİ Denizli ve Kütahya'da ilköğretim okulları inşaatı ihalesi!

TOKİ Denizli ve Kütahya'da 16 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ihalesini 13 Aralık 2012 tarihinde yapacak...

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Isparta Gelendost 2.Etap 293 konut ve 16 derslikli ilkokul ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ Isparta Gelendost 2.Etap Avni Paşa Mahallesi'nde yapılacak olan 293 konut, 16 derslikli ilkokul, 1 adet büfe inşaatları işi ihalesi 25 Mayıs'ta 2016 tarihinde yapılacak.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ! Son gün 30 Haziran!

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Projesi kapsamında 1 Nisan 2014 tarihinde satışa sunulan toplam 31 konut için son başvurular 30 Haziran 2014 tarihinde kabul edilecek. Adana Seyhan Toki Evleri'nde 2+1 daireler 141 bin liradan satışa sunuluyor...

Toki konutları sahiplerine teslim edildi!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik ve idari personeli için Toki iş birliğiyle yaptırılan 192 konut, düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Konut sahibi ailelere anahtarlarını teslim etti.

TOKİ tapu harcından kimler muaf?

492 sayılı Harçlar Kanununun 59 uncu maddesinin (I) bendi uyarınca bazı TOKİ hak sahibi kişilerden tapu harcı alınmaması gerekiyor. Peki, toki tapu harçları muafiyet kapsamında kimler var? TOKİ tapu harcından kimler muaf?

TOKİ Adıyaman Esentepe'de Kuralar Çekildi! İşte Sonuçlar!

Toki Adıyaman Esentepe'de Kuraları bugün Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 10:00'da noter huzurunda çekildi. TOKİ Adıyaman Merkez Esentepe Kura tam sonuç listesine haberimizin içerisinde yer alıyor...

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.

Toki konutlarının yakınındaki heyelanın ardından bölgede çalışmalar başladı!

Belediye ekipleri, Toki konutları yakınlarındaki heyelanın ardından bölgede iş makineleriyle teraslama çalışması yapıyor.F3 Blok'ta dairesi bulunan vatandaşlar, binanın tedbir amacıyla boşaltılması kararının ardından eşyalarını kiralanan evlere taşıyor.

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik!

Yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 7 Haziran 2014 tarihinde 29023 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapım işleri ihaleleri uygulama yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

Toki Çukurova'da 200 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nin bahçesinde bulunan poliklinikler yıkılarak, aynı alanda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce Devlet Hastanesi yapılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından Toki'ye ihale sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Toki 240 aya varan vadelerle iş yeri satacak!

Toki aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar

toki ilkokul ihaleleri Haberi

toki ilkokul ihaleleri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Denizli Merkez Babadağ Mevkii'nde ve Kütahya Gediz Umurbey Mahallesi'nde yapılacak olan 16 derslikli ilköğretim okulları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi bugün yapılıyor.


Söz konusu ihale, bugün saat 14.30'da, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde gerçekleştirilecek. İhalede yer tesliminden itibaren 575 iş günü süresi veriliyor.



İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için tıklayın