29 / 04 / 2024

toki indirim koşulları

toki indirim koşulları

TOKİ indirim kampanyası başvuru koşulları neler? TOKİ indirim kampanyasına başvurmak için neler gerekli? TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir? TOKİ indirim kampanyasına başvuru şartları neler? TOKİ 2015 indirim kampanyası koşulları nelerdir?

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

Samsung eski telefonunuzu 6.500 TL’ye yeniliyor! İşte kampanya koşulları..

Samsung markası bünyesinde yer alan Samsung Week indirim ve kampanyalarına devam ediyor. Bu kampanyalardan biri de telefon değiştirme oldu. Eski telefonunuzu Samsung markasının Galaxy Z Fold4 modeline toplamda 6.500 TL yenileme indirimi sunuyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..

Samsung’dan öğrencilerin yüzünü güldürecek kampanya! İşte kampanya koşulları..

Teknoloji devi Samsung web sitesi üzerinden sadece öğrencilere özel bir indirim kampanyası duyurdu. İşte kampanya koşulları..

MediaMarkt’tan yüzde 15 indirimli beyaz eşya kampanyası.. İşte kampanya koşulları

MediaMarkt 15. Yılına özel beyaz eşyalarda tüm indirimlere ek olarak belirli tutar karşılığında yüzde 15 indirim daha yapıyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları..

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı, başvuru koşulları ne? 2022 TOKİ sosyal konut projesi ayrıntıları...

TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihi ve koşulları gibi detaylar bekleniyor. 81 ili kapsayan TOKİ Sosyal Konut Projesi, dar gelirlilere kolay ulaşılabilirlik sağlıyor. Peki TOKİ'ye kimler başvurabilir? İşte TOKİ projesinde son gelişmeleri...

TOKİ'den ucuz iş yeri müjdesi! TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? Başvuru ekranı!

TOKİ, 20 ilde 204 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki, TOKİ ucuz iş yeri başvuruları ne zaman başlıyor, başladı mı? İstanbul, İzmir, Trabzon dahil 20 il için TOKİ ucuz iş yeri başvurusu nasıl yapılır, başvuru koşulları neler? İşte başvuru ekranı…

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Adres Koru ödeme koşulları!

Adres Koru ödeme koşulları kapsamında peşin ödemede tam yüzde 30 indirim yapılıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Lens İstanbul'da tüm ödeme koşullarına ek yüzde 4 indirim!

Lens İstanbul’da bayrama özel kampanya 16 Haziran Cumartesi ve 17 Haziran Pazar günü geçerli olacak... Kampanyada tüm ödeme koşullarına ek yüzde 4 indirim uygulanıyor. 

Muhit Sancaktepe güncel ödeme koşulları!

Muhit Sancaktepe projesi toplam 217 adet daire ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Muhit Sancaktepe güncel ödeme koşulları kapsamında uygulanan kampanyaya göre indirim ve faiz oranı fırsatları sunuluyor...

Nuvo Dragos 1. Etap güncel ödeme koşulları!

Nuvo Dragos 1. Etap güncel ödeme koşulları kapsamında daire fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor...

Royal Garden Kartal ödeme koşulları!

Royal Garden Kartal ödeme koşulları kapsamında projede yüzde + yüzde 15 indirim kampanyası uygulanıyor. Projenin inşaat alanı 51 bin metrekare olarak belirlendi...

TOKİ Kayaşehir başvuru koşulları 2017!

TOKİ Kayaşehir başvuru koşulları haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayaşehir başvuru tarihi 5 Eylül'de başlıyor...

toki indirim koşulları Haberi

toki indirim koşulları
TOKİ indirim kampanyası başvuru koşulları!


TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasına kimler başvurabilir? TOKİ indirim kampanyası 2015 için belirlenen başvuru koşulları neler? TOKİ 2015 indirim kampanyası başvuru koşulları nelerdir? TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasından kimler, hangi koşulları yerine getirmek kaydıyla yararlanabilir?


TOKİ indirim kampanyası 2015 koşulları!


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre TOKİ, borcunu erken ödeyerek indirimden yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcıları için yüzde 20 indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Buna göre kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. İndirim kampanyası için başvurular 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeni ile geri ödemeleri devam eden...